Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fel vele a kapcsolatot? Nagyon érdekel!
Van egy férfi (kb 20 éves lehet) akit nagyjából tavaly április óta látok az utcánk végén, minden reggel ott volt amikor mentem suliba. Sosem köszöntünk egymásnak, mert nem ismertük egymást. De mindig érdekelt ki lehet, beszélni akartam vele, sokat gondoltam rá, vártam hogy reggel láthassam még ha néha rám se nézett. Nyáron is láttam sokszor, és vártam a sulit h megint minden reggel láthassam. Közben nyár elején nagyjából valahogy megtaláltam facebookon. Lájkoltam párat nála, ami úgy tetszett. Majd ma bementem egy boltba, ahol úgy tudtam a főnöke dolgozik, és sokszor láttam őt ott. Bementem, és annyira meglepett, mert ő volt bent. Dobogott a szívem, nem tudtam mit és hogyan mondjam. Előttem beszélt egy emberkével aki jó fej volt, és akkor hallottam először a hangját és nézhettem végig (:D) és annyira édes hangja van, és egy kicsit pösze. Én azt hittem meghalok, annyira édes volt. Majd mikor vele beszéltem egyszerűen nem tudtam máshova nézni mint a szemébe, gyönyörű kék szemei vannak amikkel mosolygott és úristen, hihetetlen volt. Sosem voltam ilyen közel hozzá.
Ez volt az első beszélgetésem vele, de nem szeretném hogy az utolsó legyen, sőt. Fogok még oda menni, és biztosan fogom még látni, de hogyan beszélhetnék vele? Facebookon szerintem fura lenne rá írni, semmit nem tudok róla, hogy van.e a barátnője vagy valami..De meg szeretném ismerni, nagyon. Hogyan sikerülhetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!