Ez a "most nem akarok komoly kapcsolatot" duma szerintem kamu, csak annyi van, hogy nem érdekel annyira a másik, vagy nem érzel annyit iránta. Szerintetek? Őszintén.
Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 13:24
1/7 anonim válasza:
Igen, nagy részben ez a duma kamu.
2/7 anonim válasza:
Nem kamu duma, sajnos én sem bírok megmaradni egy kapcsolatban, elég volt, hogy egy ember életét megszomorítottam ezzel, nem szeretném még többel ugyanezt tenni.
3/7 anonim válasza:
"most nem akarok komoly kapcsolatot" = Nem kellesz eléggé
4/7 anonim válasza:
Valakinél biztos, de én pl. tisztában vagyok azzal, hogy labilis vagyok, képtelen lennék kielégíteni mások igényeit, így mikor azt mondom, hogy tényleg nem szeretnék komoly kapcsolatot, akkor azt komolyan gondolom az ő érdekében is.
5/7 anonim válasza:
Ez szerintem azt jelenti (ha fiú/férfi az illető), hogy megdugna, de nem jönne össze veled, de szexkapcsolatra jó lennél.
Ha nő, akkor meg nem szeretne összejönni veled SZERINTEM...
6/7 anonim válasza:
Ha srác mondja csajnak, akkor azt jelenti, hogy nem akarja barátnőnek a csajt, de dugásra jó nála.
Nő meg ha ilyet mond, akkor hülye. (=Mostanában ri.banckodom.)
7/7 anonim válasza:
A legtöbb esetben azt jelenti, hogy bocs de nem jössz be, nem vagy az esetem.
Még egyszerűbbre lefordítva: Nem tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!