Vannak itt "antisztereotip/unalmas/csúnya" lányok/nők? Komoly, aktív életet élő, kevésbé "szociálisak", akiknek még szabadidejük is van? Nem itt akarok ismerkedni. Kérdés lent.
Titeket hol lehetne megismerni, és milyen ismerkedési formára, és milyen érdeklődő fiú/férfira lennétek nyitottak?
Tehát kifejezetten nem az optimista, mosolygós, nyitott, bulizós, kalandozós műlányok érdekelnek, barbie pofival és hatalmas mellekkel, olyat bárhol találni.
Persze ez nem jelenti azt, hogy legyen igénytelen, csak szerintem a divatos nem jelent igényeset.
Ha lehet, várost/megyét is írjatok.
Milyen lányt szeretnél?
Aki unalmas? Ezt egyáltalán nem értem... senki sem unalmas. Én pl. nem szoktam bulizni, de nem tartom magam unalmasnak...
Pontosan azért tettem idézőjelbe, mert relatív fogalom. Érdekel az is, ha valaki nem bulizós, akkor milyen.
Milyen hobbid van?
Illetve milyen helyeken van lehetőség veled ismerkedni? Akár a hobbiból adódólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!