Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok csúnya embertől csúnya gyereket. Csak én vagyok így ezzel?
Persze fontos a belső meg minden. De hiába kedves valaki ha csúnya. Mert én onnantól kezdve semmit nem akarok már tőle, mert akarva akaratlanul is bele gondolok, hogy milyen gyerekink lennének. Tudjátok, mint potenciális apa/anya jelöltek.
Nem érdekel mennyi pénze van. Lehet csóró is, de inkább legyen normális feje, normális testalkata, és legyen egészséges.
Más is van így ezzel? Vagy csak én??
ez meg a másik férfiaknál mi számit csunának.
nincs csúnya férfi szerintem. csak csúnya fiú.
a fárfiak mind szexik ha borostásak összevisszaáll a hajuk és édesen mosolyognak;)
21.01
Érdekes módon még senki nem mondta rám hogy csúnya lennék.
Szóval ezt bebuktad. :)
De ami tény, hogy vannak jó és rossz génekkel rendelkező emberek. S én egyszerűen nem akarok rossz géneket rovább örökíteni.
szerintem meg rendben van.
hisz az ember általában akkor lát szépnek valakit, ha az arányos, szimmetrikus. ha esetleg férfi vagy, akkor ugye a nők mellei, hogy mennyi tejet tud adni, bár ez nincs teljesen így, na mind1. akkor a medence szélessége, nehogy császármetszést kelljen alkalmazni, stb. ezeket látja vonzó a férfi. (persze nem 2 méter széles medencét, de értitek). a nők meg ugye az erős férfiakat, szimmetria itt is, stb. azért van ez az ösztön, mert az ember a legjobb géneket akarja átadni a gyermekének.
most meg lehet lehurrogni, h mekkora g*ci vagyok :D
menj el tenyészbikának vaze!!!
ott úgyis a jó géneket keresik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!