Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok csúnya embertől csúnya gyereket. Csak én vagyok így ezzel?
Persze fontos a belső meg minden. De hiába kedves valaki ha csúnya. Mert én onnantól kezdve semmit nem akarok már tőle, mert akarva akaratlanul is bele gondolok, hogy milyen gyerekink lennének. Tudjátok, mint potenciális apa/anya jelöltek.
Nem érdekel mennyi pénze van. Lehet csóró is, de inkább legyen normális feje, normális testalkata, és legyen egészséges.
Más is van így ezzel? Vagy csak én??
És nem azt kérdeztem, hogy kinek mi a szép! Mindenkinek más. Tehát mindenkinek a saját felfogásáben szépnek tartott emberre gondoltam.
És még annyi, hogy gondolom nem mindenki olvasta végig a kérdést, mert utána még kifejtettem bővebben is, hogy legyen normális feje, testalkata, s legyen egészséges! Nagyjából tehát arra gondoltam,hogy legyen életképes.
Én nem érzékelek benne ellentmondást, de várom a válaszod
Szóval a csúnya nálam is azt jelenti mint a többségnél, hogy legyen szimmetrikus arca, mint ahogy azt később le is írtam, más szavakkal, vagyis hogy legyen normális feje és utána még folytattam a gondolatmenetem
De még bővebben pl hogy ne legyenek túl közel, vagy túl távol ülő szemei, ne legyenek gülü szemei, ne legyen csapott homloka. A testalkata legyen alkalmas arra, hogy megvédjen engem, illetve a gyereket. Nők esetében legyen szülésre alkalmas.
Atyaég... a gyereked az a gyereked lesz, szeretni fogod, akkor is, ha nem rendelkezik a "neked "megfelelő" adottságokkal.
Ami meg az apát illeti, úgysem feküdnél le valakivel, ha nem tetszene, ha nem tartanád vonzónak. (legalábbis védekezés nélkül biztosan nem, nehogy csúnya gyereked legyen)
21.47
Köszi, aranyos vagy :)
Valóban nem élünk az őskorban, de ha az utcán belénk kötnek, és a satnya, vékony testű barátom egy gyengécske ütéssel földre küldik, akkor velem mi lesz?
Amúgy meg nem értem mit szerénykedtek, a külső mindenkinek fontos, s mindenki azt látja a másikon először.
Meg már az óvodában is csúfolják a gyerekek egymást, ha pl valaki dagi vagy túl alacsony, vagy túl magas.
kellemes csalódás a sok retardált kérdés után. Ez érdekes:)
Szóval: tudat alatt az ember ösztönből keresi azt, ami tökéletes lehet utódnemzés szempontjából, illetve keresi azt, ami benne nincs meg (szintén utódnemzés szempontjából). Ezzel semmi gond. Ám ami neked csúnya, lehet másnak szép. És mit értünk csúnya alatt? lehet, hogy nem tökéletes, túl vékony/nagydarab (sarkalatos példa, tudjátok, miről van s), DE ettől a génjei lehetnek tökéletesek! Persze, egy látszólag szimpatikus, egészségesnek tűnő ember potenciálisan "jobb génállományúnak" tűnik.
Egyébként még annyi, hogy az emberi test asszimetrikus. Megcsináltak photosoppal egy tökéletesen szimmetrikus arcot, és az emberek többségének természetellene, és csúnya. Úgyhogy éljen a "tökéletlenség"!
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!