Vannak itt "antisztereotip/unalmas/csúnya" lányok/nők? Komoly, aktív életet élő, kevésbé "szociálisak", akiknek még szabadidejük is van? Nem itt akarok ismerkedni. Kérdés lent.
Figyelt kérdés
Titeket hol lehetne megismerni, és milyen ismerkedési formára, és milyen érdeklődő fiú/férfira lennétek nyitottak?
Tehát kifejezetten nem az optimista, mosolygós, nyitott, bulizós, kalandozós műlányok érdekelnek, barbie pofival és hatalmas mellekkel, olyat bárhol találni.
Persze ez nem jelenti azt, hogy legyen igénytelen, csak szerintem a divatos nem jelent igényeset.
Ha lehet, várost/megyét is írjatok.
2014. jan. 10. 10:41
11/11 anonim válasza:
Nem mondom, hogy nem vagyok az... csak ez a bulizós oldala nincs meg. Szívesen vagyok társaságba, a barátaimmal, színházba járok... :)
A bulizás nem jön be, mind a cigi, mind az alkohol... egyszerűen ezek nem vonzóak számomra. És ezek dolgok hiánya nélkül kimaradtam egy adott társasági körből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!