Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Tartsuk továbbra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tartsuk továbbra is a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Van egy srác, már egy éve beszélgetünk, skypeolunk de még nem találkoztunk. Nem az esetem, de nagyon jó fej, imádok vele beszélgetni. Humoros, a semmirôl is órákig tudok beszélgetni vele.

Azonban romlanak a jegyeim, fôleg azért mert leköti a figyelmemet. Arról nem is beszélve, hogy ô többet érez irántam, mint barátság. Én szlovákiában élek, ô magyarországon.

Arra gondoltam, hogy megszakítom vel a kapcsolatot, mielôtt csúnya vége lenne. Én elb*szom a jegyeimet, ô teljesen belém szeret és mind a ketten nagyot koppanunk.

De még csak a gondolattól is hihetetlen bûntudatot érzek, még ha tudom is, hogy ezzel mind a kettônknek csak jót tennék. Ti mit tanácsoltok? Ti is voltatok már hasonló helyzetben?

2016. szept. 5. 19:52
 1/3 anonim válasza:
Én is majdnem ilyen helyzetben vagyok most, csak kicsit más. De szerintem ne szakítsd meg vele a kapcsolatot, az nem lenne jó, mert ha jóban vagytok és megszakítod vele a kapcsolatot, akkor egy idő után nagyon hiányozni fog neked. Mondd meg neki, hogy kevesebbet fogtok tudni beszélni, mert nem akarod teljesen lerontani a jegyeidet. Ha pedig te nem érzel iránta többet, mint barátság, akkor azt is mondd el neki, jobb tisztázni a dolgokat. :)
2016. szept. 5. 20:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Sajnos nem ilyen egyszerû.

Pánikbeteg vagyok és elég gyakran szorongok, legfôképpen a jövôm miatt, amit a jegyeim "döntenek" el. Nem tudom megoldani, hogy picit kevesebbet beszéljünk. Ha ez így menne tovább, biztosra veszem, hogy nem sikerülne ezt az évet jól zárnom, márpedig ez az év a legfontosabb. Vagy teljesen a tanulásra figyelek, vagy egyáltalán nem, sajnos nálam nincsen köztes állapot.

Tud róla, hogy nem érzek többet iránta barátságnál, meg is próbálta már végleg megszüntetni a kapcsolatot velem - kevés sikerrel.

Ha én nem állok a sarkamra és jelentem ki, hogy márpedig nem kéne ezt folytatni, akkor tényleg csak rosszul jönnénk ki mind a ketten...

Csak az a rohadt bûntudat... összetörném ezzel.

2016. szept. 5. 20:41
 3/3 anonim válasza:
Valami megoldásnak kell lennie. A tanulás tényleg fontos a jövő szempontjából, mert lényegében az eredmények meghatározzák, hogy el tudj helyezkedni egy munkahelyen vagy egyetemre jelentkezz. De ha fontos neked, mint barát, akkor nem szabad elengedned, mert lehet később megbánod. Megoldást kell találni erre, tudom, hogy nehéz. :/ És ha a hétköznapokon tanulnál, csak arra koncentrálnál és mondjuk szombaton beszélnél vele? Az úgy nem menne? :/ (1. voltam)
2016. szept. 5. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!