Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tartsuk továbbra is a kapcsolatot?
Van egy srác, már egy éve beszélgetünk, skypeolunk de még nem találkoztunk. Nem az esetem, de nagyon jó fej, imádok vele beszélgetni. Humoros, a semmirôl is órákig tudok beszélgetni vele.
Azonban romlanak a jegyeim, fôleg azért mert leköti a figyelmemet. Arról nem is beszélve, hogy ô többet érez irántam, mint barátság. Én szlovákiában élek, ô magyarországon.
Arra gondoltam, hogy megszakítom vel a kapcsolatot, mielôtt csúnya vége lenne. Én elb*szom a jegyeimet, ô teljesen belém szeret és mind a ketten nagyot koppanunk.
De még csak a gondolattól is hihetetlen bûntudatot érzek, még ha tudom is, hogy ezzel mind a kettônknek csak jót tennék. Ti mit tanácsoltok? Ti is voltatok már hasonló helyzetben?
Sajnos nem ilyen egyszerû.
Pánikbeteg vagyok és elég gyakran szorongok, legfôképpen a jövôm miatt, amit a jegyeim "döntenek" el. Nem tudom megoldani, hogy picit kevesebbet beszéljünk. Ha ez így menne tovább, biztosra veszem, hogy nem sikerülne ezt az évet jól zárnom, márpedig ez az év a legfontosabb. Vagy teljesen a tanulásra figyelek, vagy egyáltalán nem, sajnos nálam nincsen köztes állapot.
Tud róla, hogy nem érzek többet iránta barátságnál, meg is próbálta már végleg megszüntetni a kapcsolatot velem - kevés sikerrel.
Ha én nem állok a sarkamra és jelentem ki, hogy márpedig nem kéne ezt folytatni, akkor tényleg csak rosszul jönnénk ki mind a ketten...
Csak az a rohadt bûntudat... összetörném ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!