Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki úgy, hogy csak azért hitetted el azzal a valakivel, aki iránt sokat érzel, hogy nem akarsz vele összejönni, csak hogy még továbbra is tarthassátok a kapcsolatot és ne veszítsd el őt?
Nézd meg az "Ahol a szivárvány véget ér" c filmet. Ez kb ugyan az.
Miért lököd el magadtól?
Az unokatesód vagy mi?
Életed végéig bánni fogod lehet. Ha már van nője/pasija és komoly a dolog, akkor már mindegy... majd h újra szingli lesz vesd fel a dolgot...
Nálam is hasonló a helyzet, megtudta egy pasi mit érzek, bár nem tőlem. Ő kavart mindenkivel, velem olyan rideg mostanába, pedig a haverja szerint volt hogy akart engem, nem tudom mit akar vagy akart e, nemrég közölte h megtartja a méltóságát, lehet nekem kellett volna közeledni. Jelenleg ugy néz ki többé nem látom, szerintem ha nem akar jobb igy, bár nem tudom h fogim bírni mert eddig minden nap mellettem volt. Viszont én már nem léphetek mert ugy érzem akkor mindent tönkretennék...
Neked kell tudni, érezni hogy mit tegyél, ha egyszer nyiltan elutasított hagyd, ha csak te érzed ugy hogy elutasított de sose mondta ki akkor kerek perec beszélj vele, sok mindenre jó a kommunikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!