Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan főzzek spagettit a barátomnak?
Figyelt kérdés
Félek, hogy majd kidob, mert nem ízlik neki, de akkor is, ha éhen marad így estére.2016. szept. 3. 23:36
1/6 A kérdező kommentje:
Csak unatkozok, irjek man valaki akivel lehet is tarsalogni...:D:D:D
17/l
2016. szept. 3. 23:37
2/6 anonim válasza:
Sz*rj bele, akkor ízleni fog neki.
3/6 anonim válasza:
Én fiú létemre tudok csinálni, habár ma megégettem magam és hólyagos lett a kezem, de azt kell hogy mondjam, hogy nem érte meg, mert pocsékra sikerült az ebédem xD
17F
4/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam hogy veszek hozzá olyan knorros port.Baromi egyszerű és nagyon finom.Furcsa hogy 17 évesen ennyit nem tudsz.Már vagy három éve van hogy én főzök a teljes családra.16/L
5/6 anonim válasza:
Tèsztát csak ki tudod főzni nem? XD aztán reszelsz sajtot. Az is menni fog. Aztán veszel egy kb kanálnyi zsírt raksz egy serpenyőbe. Megmelegszik. Beleteszel darált húst, teszel rá sót, ès pizza fűszerkeverèket. Míg fehèr nem lesz ès eltűnik ez a rózsaszínes szín kevergeted. Ha ez kèsz, paradicsomszószt rá, ès hagyd forrni. Ha túl híg forralod addig míg jó nem lesz, ha túl sűrű egy kis vizet bele. Èn mindig így csinálom, de lehet bele mèg olivabogyót is tenni, stb.
Ès 15 vagyok xD.
6/6 A kérdező kommentje:
Nyugi, tudok fozni.:D olvassatok el az elso "valaszt".:D
2016. szept. 4. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!