Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valami tippetek, hogy mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami tippetek, hogy mit adhatnek a baratomnak fel evre?

Figyelt kérdés

Most leszunk fel evesek, elszolta magat, hogy queen es king polot csinaltat, mert mar regota ilyet szeretnenk. En is ezt akartam volna adni, de igy, hogy szerencsere kiderult, masban gondolkozom.

Egy sziv alaku pizzat fogok rendelni (ez a kedvence), aminek az oldalaba ovszereket teszek, hogy kesobbi idokre legyen, de szeretnek valami targyat is adni, amire ha ranez akkor eszebejutok rola. Parfum, torolkozo, parna, ilyenek kilove. Karkoton hezitalok, van valami mas otletek?

18f es 18l

2016. júl. 26. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
sz opd le rendesen annak örülni fog
2016. júl. 26. 14:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Normalis valaszokat szeretnek:)
2016. júl. 26. 14:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Te a lany vagy a fiu vagy?:) mert azt tudnom kellene a valaszhozxd
2016. júl. 26. 14:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Ja bocsi most latom h a baratodnakxd

Szerintem a karkötö nagyon jo otlet:) ha ezüst akkor irasd bele hogy fél evre meg a neveteket

De az is jö ha pár karkötöt adsz neki elvégre o is ugy veszi a pòlòt:)

2016. júl. 26. 14:36
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
1-es voltam, komolyan mondtam. Vagy végülis adhatsz előtte is valamit. Lézergravíroztasd magad bele egy medálba. És utánnya sz opd le. :)
2016. júl. 26. 14:56
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
A puncid, annak teljesen biztos hogy örülne, és te is. :)
2016. júl. 26. 16:53
 7/9 A kérdező kommentje:

4es valaszolo, koszi a valaszt, a karkotovel csak az a baj, hogy a karkoto, amit rendelnek nem erkezne meg 3 napon belul:(

A tobbi valaszolo pedig ha nem tud ertelmes valaszt adni a kerdesre, akkor inkabb ne is irjon semmit:)

2016. júl. 27. 00:03
 8/9 anonim ***** válasza:
És egy maci? Amire egy képet nyomtatsz rólatok:) nem kell netről csak nézz körül a városodban vagy a közelében hisztis csinálnak valahol az már aznap délutánra vagy másnapra kész:)
2016. júl. 27. 13:32
 9/9 anonim ***** válasza:
*biztos
2016. júl. 27. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!