Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14-18 éves fiúk miért folyton csak a szexualitásra tudnak gondolni? (Tisztelet a kivételnek)
Mert még gyerekek :d yah hogy én is az vagyok :D nem mindenkio egyformán nő fel, van akik 20-30 éves korukig egy kis kamaszodó/pubertásba lépő tinikét viselkedik ._. Szóval a magyarázat erre azért, mert pö*sök :D fogadd el ezt a tényt :D pö*sök vannak és lesznek :D
17F
Hormontúltengés, idővel megjön az eszük, vagy nem. Ez a szülőktől függ.
Keress normálisat.
A kérdésben a válasz.. azért mert 14-18 éves fiúk. :D
Amúgy attól, hogy non-stop ezen poénkodnak még nem csak ezen jár az agyuk.. + azért nektek sem kell panaszkodni. Amikor tök véletlenül elejtettem anno egy ilyen poént egy lányka előtt akinél nem feltétlenül terveztem akkor gyakorlatilag 2 napig ezen rugózott..:D [Hírességek pl énekesek hangján megnyilvánuló beszélő vibrátor és annak szabadalmaztatása, jó, hogy nem kért műszaki leírást. XD]
24F
Valjatok be magatoknak csajok, ti is szoktatok nezelodni, tisztelet a kiveteleknek azon az oldalon is :)
UI. : Mindegyik korosztalyba nezegetik, csak mikor hogy :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!