Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért vagytok ilyen gyávák? ( tisztelet a kivételnek)
Figyelt kérdés
Ha szerelmes vagy egy csajba, akkor azt beszéld meg vele. Amelyik lány nem egy nagy ribi, az nem fog kezdeményezni. Álljatok fiúk a sarkatokra végre. Itt mondhatjátok, hogy ti mennyire szerelmesek vagytok, de inkább annak a lánynak kellene akit szerettek. Bátorság pasik!!! Ne legyetek ennyire málék!!!2015. aug. 19. 08:42
2/28 anonim válasza:
Ha ott vannak a bátrabb és magabiztosabb, jóképűbb srácok akik simán elveszik tőlünk akkor minek?
3/28 A kérdező kommentje:
Talán azért, mert lehet, hogy az a szép lány pont beléd szerelemes. A lányok nem kimomdják a dolgokat, hanem jeleket adnak. Ezeket kell figyelni. Bár azért könnyű dolgunk nekünk sincs.
2015. aug. 19. 09:09
4/28 anonim válasza:
Kezdeményeztem, visszautasított. Utána hetekkel később "bennem táncolt" discoban. Én hülye elhittem h akar valamit.
Pofáraesés volt. Nem az a ribi fajta..
Önbizalmam pedig a béka segge alatt.
5/28 anonim válasza:
Nekem is lenne egy kérdésem:
Lányok! És ti miért vagytok bunkóak, amikor elutasítotok minket fiúkat?
6/28 anonim válasza:
Talán éppen az elutasítástól félnek, talán éppen a korábbi bunkó megnyilvánulások miatt nem mernek.
7/28 anonim válasza:
A l*szt, már bocsáss meg a kifejezésért, de ha nincs fogalmad a dolgokról, inkább maradj csendben. Az, akit már 5x-6x visszautasítottak, s e miatt a barátsága is tönkre ment a lánnyal, az hova kezdeményezzen? Az már megtanulta, hogy sosem ő kell, ő mindig a sor végén álló kellemetlen személy, ezért nem is vesződik, mert nincs értelme.
8/28 anonim válasza:
Lány vagyok és most igazat adok azoknak a fiuknak akik félnek bevallani.Talán azért mert félnek az elutasítástól és mert olyan lányba szerelmesek akiről tudja hogy sosem lehet az övé,önbizalom hiányuk can ami nem is hiába...
9/28 anonim válasza:
Neked mi a bajod ? Mi is igazából a kérdés ?
Probálj meg Te oda menni életed szerelméhez, aki nem csak jó fej, de jól is néz ki és mond a szemébe, hogy szereted. Te is tök fosnál.
10/28 anonim válasza:
Hát, figyelj, akkor én most 'ribi' lennék, mert mertem kezdeményezni a fiúnál, aki tetszik? Igazat adok a srácoknak, nem lehet mindig elvárni tőlük az első lépést, ez nekik is ugyanolyan nehéz, mint nekünk lányoknak. Ők is félnek a visszautasítástól, mert valljuk be, inkább a lányok szokták lekoptatni őket és ez fordítva már nem olyan jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!