Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domiking12 kérdése:
A lányoknak miért baj az, ha egy fiú alacsony? (lent)
Figyelt kérdés
14 éves srác vagyok és nagyon nem vagyok megelégedve a magasságommal, 172-173cm vagyok, de az összes fiú osztálytársam legalább 10cm-rel magasabb! Sőt van egy lány osztálytársam is, aki kb 184cm! Miért nem tudok nőni?!?! :"(2016. aug. 31. 01:04
32/34 A kérdező kommentje:
Ja szerintem is, köszi! :)
szept. 18. 19:52
33/34 anonim válasza:
Figyu
183 magas vagyok, 16 éves létemre. Úgy gondolom nem nézek ki rosszul sem, volt már néhány lány akivel alakulhatott de végül semmi sem lett.
Legjobb barátom szintén 16 éves, 164 magas.
4 hónapja van barátnője, aki egyszerűen gyönyörű. Ráadásul magasabb is nála.
Szóval ja, semmi sem múlik kb a magasságon...
34/34 anonim válasza:
6 láb magasnak kell lenned a mai ideálok alapján, a szociál-darwinizmus megköveteli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!