Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domiking12 kérdése:
A lányoknak miért baj az, ha egy fiú alacsony? (lent)
Figyelt kérdés
14 éves srác vagyok és nagyon nem vagyok megelégedve a magasságommal, 172-173cm vagyok, de az összes fiú osztálytársam legalább 10cm-rel magasabb! Sőt van egy lány osztálytársam is, aki kb 184cm! Miért nem tudok nőni?!?! :"(2016. aug. 31. 01:04
21/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát ez nem lehetett szép élmény... mindenkinek köszi válaszokat!
2016. aug. 31. 10:39
22/34 anonim válasza:
Elmentek az ******* mindannyian én vagyok 162 cím ... 17/F
23/34 anonim válasza:
22es és kérdezo érezzétek magatokat szarulde én 196 vagyok xD
25/34 anonim válasza:
Teljesen normális a magasságod :) Ugyanannyi idős vagyok mint te, és 173 cm, csak az én osztályomban én vagyok az 5. legmagasabb fiú, és az összes lánynál magasabb vagyok. Nyugi, csak magas osztályt fogtál ki :)
26/34 anonim válasza:
Figyelj,én 15 éves fiú vagyok és 170,nem tudom még fogok-e nőni vagy sem de nekem jó,mert a lányok többsége se szereti az égimeszelőt.
27/34 anonim válasza:
Hidd el, még mindig jobb mintha 218 lennél és szörnyetegnek néznek az utcán
28/34 anonim válasza:
Istenem....
Én 16éves fiú vagyok és 164cm.
Ha én lennék annyi mint te örülnék nem rinyálnék.
Be K**hatod.
29/34 anonim válasza:
18F 165 cm!!!!! Én maradjak csöndbe??!
30/34 A kérdező kommentje:
Amúgy akit érdekel, végül 177cm lettem, illetve vagyok egy ideje.
Körülbelül 18 éves korom óta nem nőttem egy centit sem.
De már elfogadtam :D
szept. 18. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!