Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért baj az, ha egy fiú alacsony? (lent)
Mi az a kappa? :D
Nem vagyok egy páva gyerek, de mondjuk elég véknya...
#kappa
420
23
69
666
Én is sovány vagyok és?? nem mindenki tud meghízni, próbáltam annyit enni, mint egy agyon táplált disznó, de semmi..
Általánosban végig a második legalacsonyabb voltam, és a már nagyon zavart. Sokat nem említették meg, de amikor igen, az eléggé zavart.
Aztán jött a középsuli és elkezdtem nőni. Most kb a 3. legmagasabb vagyok.
Az aggodalmadat nem nagyon értem :D én akkor kb 160-170 között lehettem, és most vagyok kb 183.
14 évesen 172 az elég magasnak számít. Csak olyan osztályt kaptál ki, aki tele van magas srácokkal, ennyi.
A lányok terén ennek pedig ABSZOLÚT nem kell hogy zavarjon. Nagyon sok lány, sőt kb a lányok 90% akiket ismerek 170 alatt vannak. Szóval nem kell aggódnod, mert vannak srácok akik ilyen 160 körül nőnek meg véglegesen. Te még nagyon messze vagy attól hogy félned kelljen. 18/f
18 évesen 158cm vagyok, kifejezetten taszít ha egy pasi 185cm-nél magasabb... A magassága miatt biztos nem lesz valaki jobb megjelenésű, férfiasabb, egyebek... :D Csak ha a mellkasáig érek, nem tudom sem normálisan megölelni, se lesmárolni, de még beszélgetni se úgy, hogy ne kelljen mindig felnéznem. Ha valaki nagyon szimpatikus lenne biztos nem utasítanám el a magassága miatt, csak ha alacsonyabb nálam, de nagy előnyben részesítem a 170-180cm közöttieket. :D
A páwákról meg annyit, hogy nem tekintek rájuk fiúként, többet szerintem nem is kell hozzáfűznöm a témához. :D
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!