Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátnőm?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel távkapcsolatban vagyunk és egyre többször csinálja azt,hogy az egyik nap nagyon jó kedve van a másik nap meg már rossz és utána megint jó...kezd egyre fusztrálóbb lenni,hogy ő ezt játsza velem,de ha valamit szólók akkor egyből bevágja a durcát és nem beszélünk...

Szóval nekem jó pofát kell vágnom arra amit csinál de ha én csinálok valamit még ha pici dolog is akkor megharagszik és alig tudom kiengesztelni. Miért van ez? Már nem szerethet? Amikor jó kedve van nagyon sokszor írja/mondja hogy mennyire szeret és hogy ő jobban szeret engem mint én őt és nincs vita mert ő jobban szeret.De utána meg még írni sem akar jóformán.Miért van ez?(Bocsi a hibákért vagy a rossz fogalmazásért)

2016. aug. 29. 22:48
 1/4 A kérdező kommentje:
Az lemaradt,hogy gyakran vitázunk azon,hogy ki szereti jobban a másikat:)
2016. aug. 29. 22:50
 2/4 Egyenes út ***** válasza:
Ilyen a távkapcsolat barátocskám!:)
2016. aug. 29. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
mióta vagytok együtt? és hány évesek vagytok? bocsi, csak érdekelne. amúgy szerintem ő ilyen. eléggé magamra ismertem, de csak abból a részből hogy durcizik. és a barátom is ilyen, hogy néha így ír, néha úgy. szerintem ez nem jelenti azt, hogy nem szeret, szimplán csak lehet rossz napjai vannak vagy ki tudja :D a lányok nagy része ilyen
2016. aug. 29. 23:07
 4/4 anonim válasza:
már totál elege van belőled ha elakarod kerülni a vitákat akkor szerez másik barátnőt vagy érd el hogy ő könyörögjön azért hogy a barátja légy.pl ne próbáld meg kiengesztelni egy idő után ugyis észhez tér hogy ki a barátnője csak egy kis időre van szüksége
2016. szept. 15. 23:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!