Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 16-18 év közötti lányok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 16-18 év közötti lányok, nektek beleférne, tetszene alkalmi dolog egy 27 éves sráccal? Nem sok a 10 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

2016. aug. 28. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is írhattok lányok :)
2016. aug. 28. 16:19
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

Barki mondhat barmit.. De a mai fiukak hat elegge gazak. Aki komolyabb kapcsolatot szeretne es azt szeretnek hogy valódi szeretet legyen nem dugason alapul a kapcsolat.

Sokkal erettebbek a pasik 26-28evesen. Persze nem osszekoltozni meg stb. 16-18 evesen a jobbak meg tanulnak a 27evesek meg dolgoznak es/vagy karriert alakítanak.

Szerintem siman lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak ha van ertelme. Az elítélő embereket meg le kell szarni. Magasról.

2016. aug. 29. 23:52
 13/17 Rolando1984 válasza:
0%

Nekem is irhatok 😄

28éves sportos katona vok

2016. szept. 1. 13:12
 14/17 anonim válasza:
0%

Nekem jöhet ha nem probléma hogy fiu vagyok

(Passzív szoktam lenni)

2016. szept. 1. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:

17 vagyok és nekem egy 29 éves pasi udvarol, elsőre olyan 25-nek tippeltem, és kicsit megrémített a nagy különbség,

de a srác nagyon jó szívű, ügyes, szerető, komoly, szerencsére nagyon hasonlítunk egymásra, és biztosan nem alkalmi kapcsolat,

így 18 alatt én is azt mondom, hogy nem jó az ilyen nagy korkülönbség, talán kicsit gáz is, de ahogyan írták is, a mai srácok már nem az igaziak, 23 éves fiukkal úgy elbeszélgetek, mintha csak egy korosztály lennénk

L

2016. szept. 2. 01:49
 16/17 anonim ***** válasza:
19 éves lány vagyok és egy 27 éves srácba szerettem bele :)
2016. okt. 10. 21:54
 17/17 anonim válasza:
24 éves pasi vagyok és 45 éves a feleségem. Rettenetesen gazdag, meg rákos beteg is szegénykém. De nem sokára meghal és én majd mindent öröklök! Gazdag leszek, izzadtan dolgoznom nem kell, az élet és az ujjal mutogatók meg le vannak szarva! :P
2016. dec. 6. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!