Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 30-50 körüli férfiak mit csinálnak jól, akiknek 18-22 éves nővel (nőkkel) van tartós szexkapcsolata vagy beléjük is szeretnek ilyen korú lányok?
Még nem tartok itt és irigy sem vagyok, mert nekem is megvannak a magam sikerei, de nagyon érdekel mit csinálnak jól az ilyen férfiak.
25/F
Pénz,mi más :) Vagy nagyon jól néznek ki,érett,férfias a kisugárzásuk.
20L
Ha végignéztek ezen az oldalon (felnőtt párkapcsolatok kategóriában, vagy néha itt is), akkor nagyon gyakran jön a kérdés, hogy egy 18-22 év körüli lány bele van esve egy 30-50 körüli férfiba és arról kérdez lehetne-e közöttük több is. Én nem hiszem hogy ez a pénzről szól kizárólag, meg a vagyonról, egzisztenciáról.
Olyanok válaszát várom, akik vagy túl tudnak lépni a pénz dolgon, vagy egyszerűen csak maguk is fiatal nők vagy idősebb férfiak, akiknek volt része ilyenben.
Olyant még nem láttam, hogy egy szép, fiatal nő beleszeretett volna egy tök csóró, 40-50 körüli férfiba.
Szerintem az anyagi, szakmai siker ad ezeknek a férfiaknak egy olyan magabiztosságot és kisugárzást, ami vonzó lehet egy fiatal lány számára.
Élettapasztalat, külső, megjelenés, férfiasság, tudás, egzisztencia,komolyság, hűség (ez sokszor egy húszonévesben nincs meg), szakmai tudás és siker, úriemberként viselkedik egy nővel (a kávézóba nem mindenki a magáét fizeti hanem a férfi az egészet), ha becsúszik egy baba akkor nincs sírás és abortuszra futás hanem természetes hogy megtartják.
25N /38F partnerrel
6: Szerintem ezerszer könnyebb.
7: Persze. Nyilván a nők vonzódnak a sikeresebb emberekhez és azért 30-40 éves korra az aktuális helyzete alapján elég jól látható hogy ki lett sikeres és ki nem. Csak attól hányok, amikor valaki kizárólag a pénzt látja ezek mögé. Igen, az egzisztencia is benne van, de vannak ugyanúgy munkájukban sikeres, gazdag férfiak, akik a nőknél mégis lúzerek és nyomik, tehát nem csak és kizárólag a pénz számít, ahogy te is írtad.
8-9: Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!