Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a 30-50 körüli férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a 30-50 körüli férfiak mit csinálnak jól, akiknek 18-22 éves nővel (nőkkel) van tartós szexkapcsolata vagy beléjük is szeretnek ilyen korú lányok?

Figyelt kérdés

Még nem tartok itt és irigy sem vagyok, mert nekem is megvannak a magam sikerei, de nagyon érdekel mit csinálnak jól az ilyen férfiak.

25/F

2016. máj. 12. 21:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Sok pénz, drága autó, stb!
2016. máj. 12. 22:01
 2/16 anonim ***** válasza:
50%

Pénz,mi más :) Vagy nagyon jól néznek ki,érett,férfias a kisugárzásuk.

20L

2016. máj. 12. 22:06
 3/16 mikeXxX ***** válasza:
Netán savanyú a szőlő kolléga ? Tenni kell érte és nem sipákolni ! Pénz a bénáknak kell max hozzá ! Egy 18 éves lány még szinte mindent bevesz amit mondanak neki persze tisztelet a kivételnek de ez tény még nem érte annyi csalódás így verik át őket fűt fát ígérnek nekik ! Nem kell privi 36 f
2016. máj. 12. 22:13
 4/16 A kérdező kommentje:

Ha végignéztek ezen az oldalon (felnőtt párkapcsolatok kategóriában, vagy néha itt is), akkor nagyon gyakran jön a kérdés, hogy egy 18-22 év körüli lány bele van esve egy 30-50 körüli férfiba és arról kérdez lehetne-e közöttük több is. Én nem hiszem hogy ez a pénzről szól kizárólag, meg a vagyonról, egzisztenciáról.

Olyanok válaszát várom, akik vagy túl tudnak lépni a pénz dolgon, vagy egyszerűen csak maguk is fiatal nők vagy idősebb férfiak, akiknek volt része ilyenben.

2016. máj. 12. 22:19
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem azért tetszenek főleg mert férfiasabb a kinézetük és sokszor a viselkedésük is. Bejön hogy van egy két ránc az arcukon (ettől férfiasabbak) , többen borostásak amit szintén imádok. 20/L
2016. máj. 12. 23:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Ez fordított kérdés is, nem olyan könnyű ám ez egy lánynak sem, felszedni egy jó pasit ebből a korosztályból.
2016. máj. 12. 23:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyant még nem láttam, hogy egy szép, fiatal nő beleszeretett volna egy tök csóró, 40-50 körüli férfiba.

Szerintem az anyagi, szakmai siker ad ezeknek a férfiaknak egy olyan magabiztosságot és kisugárzást, ami vonzó lehet egy fiatal lány számára.

2016. máj. 12. 23:29
 8/16 anonim ***** válasza:
Fiatal lány koromban én is szerelmes voltam 40 feletti férfiba. Imponált az érettsége, a gyengédsége, a nyugodtsága, kiegyensúlyozottsága, hogy tudott velem bánni. 15-20 év múlva, ha majd visszagondolsz a mostani önmagadra, te is látni fogod a különbséget.
2016. máj. 12. 23:44
 9/16 anonim ***** válasza:

Élettapasztalat, külső, megjelenés, férfiasság, tudás, egzisztencia,komolyság, hűség (ez sokszor egy húszonévesben nincs meg), szakmai tudás és siker, úriemberként viselkedik egy nővel (a kávézóba nem mindenki a magáét fizeti hanem a férfi az egészet), ha becsúszik egy baba akkor nincs sírás és abortuszra futás hanem természetes hogy megtartják.

25N /38F partnerrel

2016. máj. 12. 23:48
 10/16 A kérdező kommentje:

6: Szerintem ezerszer könnyebb.

7: Persze. Nyilván a nők vonzódnak a sikeresebb emberekhez és azért 30-40 éves korra az aktuális helyzete alapján elég jól látható hogy ki lett sikeres és ki nem. Csak attól hányok, amikor valaki kizárólag a pénzt látja ezek mögé. Igen, az egzisztencia is benne van, de vannak ugyanúgy munkájukban sikeres, gazdag férfiak, akik a nőknél mégis lúzerek és nyomik, tehát nem csak és kizárólag a pénz számít, ahogy te is írtad.

8-9: Köszi a válaszokat!

2016. máj. 13. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!