Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 30-50 körüli férfiak mit csinálnak jól, akiknek 18-22 éves nővel (nőkkel) van tartós szexkapcsolata vagy beléjük is szeretnek ilyen korú lányok?
Még nem tartok itt és irigy sem vagyok, mert nekem is megvannak a magam sikerei, de nagyon érdekel mit csinálnak jól az ilyen férfiak.
25/F
Olyan jó itt értelmes ember kérdését is olvasni. Ritkább mint a fehér holló.
Az én párom majdnem egy 10essel öregebb. Az egzisztenciája messze nem volt magas mikor két éve megismertem. Most is hülyére dolgozza magát de tény hogy nem keres rosszul sem. Mikor két éve összejöttünk nem volt autója majd szerzett egy ezeréves autót amit mostanra néhány csere után most egy 7,5 éves kocsija van.
Én azt imádom benne hogy tesz a javulásért. Látom benne a lehetőséget egy remek család kialakítására és tudom hogy nem fog otthagyni egy cicababáért ha két gyerek után elhízok. Sokkal érettebb és több dolgon ment keresztül mint a korosztályom. Egyedül is jól megállja a helyét és tudja mit akar mint a kapcsolatunkban mint az életben. Magabiztos de nem egoisa majom. Már túljutott a lázadó bulizó korszakán így megbízhatóbb a szememben.
Szóval számomra nem a meglévő egzisztencia a lényeg hanem hogy ha kell beleszakad de halad előre nem tesped bele a jelenlegi helyzetébe. Érettebb és biztos alap egy későbbi családalapításra. Mivel nekem mindig is ez volt a célom így ehhez kerestem párt. A korombeli srácokban erre esélyt sem látok.
20/l
13: Értem.
Ez mellett anyagilag hogy állsz? A külsöddel mennyire vagy elégedett? Mennyire tartod magad jóképűnek és testalkatra is vonzónak (sportos, szálkás, izmos, "jól tartja magát", stb)?
9-es baromi gáz vagy.
Számodra attól férfias valaki,hogy helyetted fizeti a kávédat,meg nem védekezik,és ha becsúszik egy gyerek,akkor akarata ellenére is megtartja?
Az ilyen lányok direkt felkoppintatják magukat a sikeres(én inkább baleknek hívnám) pasival,aztán beteszik a feneküket a készbe.
Ez nem férfias,hanem egy balek pasi.Egy érett férfi kiszűri az ioyen hozományvadászokat,már ne is haragudj xddd
Kérdező!
Külsőre: arcra talán átlag feletti, de picit pocakos - em vagyok elégedett a külsőmmel.
Anyagilag: meg tudom hívni ebédre, tudok apróbb ajándékokat venni (és örömmel is teszem), de nem vagyok milliomos és luxusdolgokat nem vettem soha lányoknak.
13.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!