Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl nagyok az elvárásaim? (14/L)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az elvárásaim? (14/L)

Figyelt kérdés

Nem nagyon akarok még barátot, de a barátaim azt mondják, kicsit túl nagyok az elvárásaim. Úgyhogy gondoltam megkérdezem.

Mindegy a haj és szemszín, csak nézzen ki jól és valamennyire törödjön a külsőjével, és legyen magasabb nálam (168 cm).

Belső: legyen jófej, kedves, okos, legalább annyira, mint én, ne legyen tömegember és az se baj ha szereti a természetet. Sportoljon valamit. Ne üljön egész nap a számítógép előtt.

Nagyjából ennyi.

2016. aug. 28. 11:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 Lehet. Miért milyenek a hozzám hasonló korú lányok?
2016. aug. 28. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Hogy csak ízelítőt említsek, elég elolvasnom azt a sort, hogy "csak nézzen ki jól". Hisz a külsőnél nincs fontosabb, igaz? Minden tinilány ezzel kezd.

És milyen érdekes, hogy épp ezen a fórumon is a legtöbb 13-15 közötti lány azt kérdezi, nagyok e az elvárásai, és lesz e így valakije.

És milyen érdekes, hogy minden lány sporttal tölti állítólagosan a szabadidejét, de mégis van ideje Facebookozni, Instázni, vagy Gyakorikérdésekre járni.

2016. aug. 28. 22:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem szoktam facebokozni, sem instázni, facebookom csak a barátaim miatt vagyok fent, hogy bezsélhessünk. Instagrammom pedig nincs. Elmagyarázhatom a többi dolgot is, de lehet nem vagy kíváncsi rám. Mindenesetre nyugodtan írj le tömegemberként, de nem ismersz. Lehet utána sem lenne más a véleményed, de valószínűleg változna.
2016. aug. 28. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!