Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves (12. -es) srác és 15 éves (9. -es) lány közt túl nagy a korkülömbség?
Nem.
Egyébként hogy van ez, ha mi azt mondjuk, hogy ez bizony nagy, akkor hagyjátok egymást a fenébe, de ha azt mondjuk, hogy nem nagy, akkor meg összejöttök?
Egy dolgot jegyezz meg: ha boldog akarsz lenni, akkor ne keress még direkt akadályokat, amiket a boldogságod útjába guríthatsz!
Mintha csak én írtam volna az első választ ;D micsoda egybeesés.
Jaa, kérdésre válaszolva, szerintem nem nagy a korkülönbség és a mai 14-15 èves lányok érettebnek tűnnek mint egy 17-18 éves fiú. Nem nagy gond, csak nehogy valaki pedonak hívjon
A válaszoodal vitatkoznék mert nem minden mai fiú van 14-15 éves szinten :)
Pl az uncsin 27 éves egyetemet végzett házas ember és szereti a régi meséket nézni :)
Nem azt mondtam h a 18 éves fiúk vannak a 15 éves lányok szintjén, hanem pont fordítva :)
Köztudott tény, hogy a lányok hamarabb fejlődnek a fiúknál.
Amúgy énis nézek régi meséket :DD ez nem gyerekes, inkább csak egy kis nosztalgia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!