Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, ti örülnétek, ha a párotoktól hasonló, vagy ugyan ilyen nyakláncot kapnátok születésnapotokra?
Nekem ezek nem tetszenek, szóval nem örülnék ha ilyet kapnék..
A kettő közül amúgy a szíves jobb, ha csak ezekből lehet választani én azt venném.
Egy tipp, nem muszáj megfogadni: az ilyen ajándékoknál szerintem az a legcélravezetőbb ha kinézitek együtt és ő választ. Vagy veled van amikor veszed. Vagy próbálod kipuhatolni hogy milyeneket tart szépnek, mutatni neki párat és azokból választhatsz. Ez a "nekem ez meg ez tetszik" jóó, csak ő fogja hordani, elsősorban neki kell tetszen :D
Szerintem hülyeség, hogy csak azok hordják, akik nem tartják magukat elég szépnek. Én magamat egész szép lánynak tartom, nincs problémám vele, ha szép ruha, smink vagy ékszer nélkül kell mutatkoznom, de ennek ellenére imádom mindet, főleg a szép ékszereket. Mert jó rájuk nézni, akkor is, ha csak simán egy asztalra vannak lerakva, akkor is kezemen/nyakamban viselem őket. Viszont az ilyen nagyon csillogó, köves dolgok nem tetszenek. Sokkal jobban szeretem a cizellált, kicsit kopottasabb ezüstből készült dolgokat.
Egy szó mint száz, nagyon jól írta valaki előttem, hogy ismerned kell a barátnőd stílusát, hiszen az a cél, hogy neki tetszen. Nézd meg milyen ékszereket hord általában (ha hord), vagy mutass neki ehhez hasonlókat, hogy tetszik-e neki. (Akár ezeket is megmutathatod, mert szerintem a meglepetés erejénél sokkal fontosabb, hogy aki kapja örüljön neki, szívesen hordja őket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!