Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok latjatok egy lanyon hogy cigany hogyha szepen oltozkodik es normalisan viselkedik? Ha igen hogyan tudjatok?
Figyelt kérdés
es ha igen akkor erdekel titeket h cigany?2016. aug. 24. 17:54
11/20 anonim válasza:
hát a bőrszín
és igen,érdekel és engem zavarna is
nem tud elmondani miért egyszerűen csak zavar mondjuk egy kicsit a nevelés miatt is van
12/20 anonim válasza:
:D nekem volt roma csajom, és komolyan mondom nem volt ápoltabb barátnőm rajta, és egyáltalán nem úgy kell elképzelni mint ahogy sok ember elképzeli az *összeset, hogy kint vannak a gettóban meg tiszta retek az összes:D...teljesen normális családi állapotban élt , és nem mellesleg úgy kefélt mint az állat, és bár nem látszott rajta, hogy cigány de az sem zavart volna..
13/20 anonim válasza:
A beszed stilusabol ra jovok ha nagyon dominalo akkor elegge tud idegesiteni.
14/20 A kérdező kommentje:
oke ertem es ha nm dominalo csak "ciganyosan beszel?"
2016. aug. 25. 11:15
15/20 anonim válasza:
A beszéd a viselkedés része. Ha cigányosan beszél, akkor már részben cigányosan viselkedik.
16/20 A kérdező kommentje:
es ha valaki szeretne h ne iteljek el ranezesre meg mondjuk szepen nezzenek ra akkor hogyan kell viselkednie?
2016. aug. 25. 13:32
17/20 A kérdező kommentje:
egy ciganynak?
2016. aug. 25. 13:33
18/20 anonim válasza:
De eleve a kérdésben is hiba van.
"normálisan viselkedik"
Egy cigány? Normálisan? :D
Honan tudom, hogy cigány?
Hát látom..hisz cigány..azok meg barnák télen nyáron.
Érdekel e? Mármint zavar e , hogy cigány?
Hát...ha nem jön a közelembe akkor leszarom.
19/20 anonim válasza:
Én ismerek kék szemű szökés hajú ciganylanyt fogalmam sincs hogy jött neki ez össze de nem zavarna
20/20 anonim válasza:
Hogyan...Pont úgy,ahogy látom egy négeren,hogy néger...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!