Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így velem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így velem? (fiúk segítség! )

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy srác akivel együtt sportolok és nagyjából június óta beszélgetünk meg találkozunk (edzésen kívül is) hihetetlen jól megvoltunk.. Bulizni is voltunk ott még a kezemet is megfogta, meg ölelgetett, puszilgatott meg smarolni is akart de én nem akartam.

Aztán egyszercsak mintha kicserélték volna nagyjából egy-két hete. Alig beszélünk nem is találkozunk, ha mégis akkor még egy puszit se ad és flegma,bunkó . Kérdeztem tőle mi a baja azt mondta semmi.. 😏 lehet hogy másik lány van a dologban? Vagy miért viselkedik így velem?

Mindketten 17 évesek vagyunk .köszönöm a válaszokat előre is :)

2016. aug. 2. 10:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem akartál vele smárolni, mit vártál? Ez egy negatív visszajelzés a srácnak hogy neked ő nem kell
2016. aug. 2. 10:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
mert vissza utasítottad és már nem kellesz neki! miért hiszi minden nő hogy ha visszautasít 1 srácot az még teperni fog utána..... ?!
2016. aug. 2. 10:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki hogy nem azért utasítottam vissza mert nem akarok tőle semmit.
2016. aug. 2. 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Mért nem kérdézel rá face to face, hogy most ez a "csók" miatt van-e?

Am tetszik neked a.srác? Mert ha igen mond meg neki, meg kérdezz rá te is, hogy.kedvel-e?

De az.hogy a.buliban ölelgetett, puszilgatott az.nem lehetet a pia miatt?

2016. aug. 2. 10:36
 5/13 anonim ***** válasza:
Valószínű a visszautasításod váltotta ki nála ezt. Már máshogy tekint rád.
2016. aug. 2. 10:39
 6/13 A kérdező kommentje:

Kedvelem, de alig ismerem és így még nem akarnék belemenni vele egy kapcsolatba. (csak ha így viselkedik akkor mégcsak beszélni se beszélünk és ez így rossz)

Nem a pia miatt. Alig ittunk és miután visszautasítottam utána álltunk neki úgy rendesen inni :)

2016. aug. 2. 10:43
 7/13 anonim ***** válasza:
De most komolyan június óta beszélgettek, találkoztok, de te "alig" ismered, mikor 2 hónapja dumáltok, illetve kivéve az a 2 hét. Örülök, hogy nem vagy könnyen kapható, maradj is ilyen, de azért a ló másik oldalára sem kell átesni. Lehet én is így fogtam volna fel, hisz azt gondolnám nincs esélyem, bár a bunkózásra nem mentség. Ez már az ő szegénységi bizonyítványa. De ha nem egy jött-ment valaki és tetszik, igazán engedhetted volna...egy csók sem jelent még semmit, hogy akkor már jártok. Ha párszor megismétlődött volna akkor már lehet mondani, hogy együtt vagytok.
2016. aug. 2. 11:55
 8/13 anonim ***** válasza:

Ő szeretett volna veled összejönni, te elutasítottad.

Mit vársz szegénytől? Biztos teljesen beleélte magát és most szomorú.

2016. aug. 2. 12:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Buliba voltunk és nem akartam ott smarolni vele. Sose volt barátom. Ő is tudja. És pont ezért nem akartam hogy ott kapjon le. 😏 és elmondtam neki. Azóta nem.is próbálkozott. :(
2016. aug. 2. 12:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Jó azért a srácot sem kell sajnálni, hogy bunkózik, csak azért mert az első csókot valami meghittebb helyen akarta. Nyilván érthető, hogy picit megsértve érzi magát, de azért lehetne benne is megértés. Bár nekem egyre jobban az jön le a történetedből, hogy meg akart igazából húzni, nem jött össze aztán hagy a fenébe, bár lehet tévedek.
2016. aug. 2. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!