Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem? (fiúk segítség! )
Sziasztok. Van egy srác akivel együtt sportolok és nagyjából június óta beszélgetünk meg találkozunk (edzésen kívül is) hihetetlen jól megvoltunk.. Bulizni is voltunk ott még a kezemet is megfogta, meg ölelgetett, puszilgatott meg smarolni is akart de én nem akartam.
Aztán egyszercsak mintha kicserélték volna nagyjából egy-két hete. Alig beszélünk nem is találkozunk, ha mégis akkor még egy puszit se ad és flegma,bunkó . Kérdeztem tőle mi a baja azt mondta semmi.. 😏 lehet hogy másik lány van a dologban? Vagy miért viselkedik így velem?
Mindketten 17 évesek vagyunk .köszönöm a válaszokat előre is :)
Mért nem kérdézel rá face to face, hogy most ez a "csók" miatt van-e?
Am tetszik neked a.srác? Mert ha igen mond meg neki, meg kérdezz rá te is, hogy.kedvel-e?
De az.hogy a.buliban ölelgetett, puszilgatott az.nem lehetet a pia miatt?
Kedvelem, de alig ismerem és így még nem akarnék belemenni vele egy kapcsolatba. (csak ha így viselkedik akkor mégcsak beszélni se beszélünk és ez így rossz)
Nem a pia miatt. Alig ittunk és miután visszautasítottam utána álltunk neki úgy rendesen inni :)
Ő szeretett volna veled összejönni, te elutasítottad.
Mit vársz szegénytől? Biztos teljesen beleélte magát és most szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!