Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem? (fiúk segítség! )
Sziasztok. Van egy srác akivel együtt sportolok és nagyjából június óta beszélgetünk meg találkozunk (edzésen kívül is) hihetetlen jól megvoltunk.. Bulizni is voltunk ott még a kezemet is megfogta, meg ölelgetett, puszilgatott meg smarolni is akart de én nem akartam.
Aztán egyszercsak mintha kicserélték volna nagyjából egy-két hete. Alig beszélünk nem is találkozunk, ha mégis akkor még egy puszit se ad és flegma,bunkó . Kérdeztem tőle mi a baja azt mondta semmi.. 😏 lehet hogy másik lány van a dologban? Vagy miért viselkedik így velem?
Mindketten 17 évesek vagyunk .köszönöm a válaszokat előre is :)
"Bulizni is voltunk ott még a kezemet is megfogta, meg ölelgetett, puszilgatott meg smarolni is akart de én nem akartam. "
Aki bulin próbálkozik be lánynál, ne csodálkozzon,ha visszautasítják. Illetve a normálisabb lányok.
Jogosan utasítottad vissza,azért nem akar semmit. Nem veszi férfiasan tudomásul,hanem gyerekesen bunkózik és flegma. Ez eg kö.csög. Találsz jobbat. Sokkal jobbat! Úgy zárd ki az életedből, hogy vissza se jöjjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!