Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha, már semmihez sincs kedvem a sok csalódás miatt?
Én 6 éve vagyok szerelmes egy lányba, folymatosan átcseszett, a barátságunk is ráment, összejött minden f*sszal, csak velem nem. Nekem nem adott esélyt. Azóta van egy 1,5 éves kapcsolata, és már alig beszélünk.
Soha nem sikerült egy randim sem jól, pedig nem vagyok ronda se, csak nem a mai divat ember vagyok, így nem mindenkinek kellek.
Viszont! Te szedd össze magad, menj át a pótvizsgán, és tanulj ameddig tudsz, érj el nagy dolgokat, bontakozz ki, ezeket a rib.ancokat és a köc.sög haverjaidat meg szard le. Ezek nem barátok, csak energiavámpírok. Addig szívnak, amíg le nem merülsz, aztán meg les.zarnak.
Próbálj pozitívan állni a dolgokhoz, nézz neten ilyen videókat, hátha segítenek, vagy barátkozz, beszélgess emberekkel. Én például mindig mindenkit ellöktem magamtól, aztán sírtam, hogy senki sem szeret. Egy pár haverom folyton ostromolt, és rájöttem, hogy ennek nincs értelme. Azóta sokkal jobban megy a sorom. :)
Esetleg annyit tehetsz, hogy ha megbuknál, és az új osztályod jobb lenne, akkor megjátszhatod a kártyát, hogy hozzájuk verődöl, de nem ajánlom, vesztesz 1 évet, + bukott diák maradsz örökre mások szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!