Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha, már semmihez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha, már semmihez sincs kedvem a sok csalódás miatt?

Figyelt kérdés
A nyáron másfél hónapig hitegetett egy lány,majd bunkón eldobott magától,több spanom is hátbaszúrt,és már nincs semmi lelkierőm.Ráadásul pár nap múlva pótvizsgázom,viszont már egyáltalán nem izgat hogy átmegyek e vagy sem.Egy másik lány miatt(spanommal jött össze helyettem)már az osztályba sincs kedvem visszamenni mert vesztesnek érezném magam,nem bírná az egóm.Ráadásul 2 napja nagyon csúnyán visszautasított egy lány,aki hónapokig hitegetett,játszott velem,majd eldobott azzal hogy "uncsin írsz,menj a rákba".Amúgy ezt a "színésznőt" nem sokkal az után ismertem meg hogy visszautasítoot a másik lány,úgy tűnt hogy a pechsorozat után(sok más tré is történt akkor velem) meglátom a fényt.Erre még lejjebb csúsztam.Mit csináljak hogy visszaszerezzem az életkedvem?16/f

2016. aug. 22. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak azt tanácsolom hogy ne veszitsd el a kedved és mindig a jot lásd. Az olyan lányokkal pedig ne foglalkozz és ha ismét elmondod annak a lánynak aki tetszik hogy tényleg bejön neked elöbb kérdezd meg pár ismerősödet. Tudom milyen érzés csak én ugyan azt csináltam mint azok a lányok és ezért is ment tönkre a legjobb barátságom is.
2016. aug. 22. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 6 éve vagyok szerelmes egy lányba, folymatosan átcseszett, a barátságunk is ráment, összejött minden f*sszal, csak velem nem. Nekem nem adott esélyt. Azóta van egy 1,5 éves kapcsolata, és már alig beszélünk.

Soha nem sikerült egy randim sem jól, pedig nem vagyok ronda se, csak nem a mai divat ember vagyok, így nem mindenkinek kellek.

Viszont! Te szedd össze magad, menj át a pótvizsgán, és tanulj ameddig tudsz, érj el nagy dolgokat, bontakozz ki, ezeket a rib.ancokat és a köc.sög haverjaidat meg szard le. Ezek nem barátok, csak energiavámpírok. Addig szívnak, amíg le nem merülsz, aztán meg les.zarnak.

Próbálj pozitívan állni a dolgokhoz, nézz neten ilyen videókat, hátha segítenek, vagy barátkozz, beszélgess emberekkel. Én például mindig mindenkit ellöktem magamtól, aztán sírtam, hogy senki sem szeret. Egy pár haverom folyton ostromolt, és rájöttem, hogy ennek nincs értelme. Azóta sokkal jobban megy a sorom. :)

Esetleg annyit tehetsz, hogy ha megbuknál, és az új osztályod jobb lenne, akkor megjátszhatod a kártyát, hogy hozzájuk verődöl, de nem ajánlom, vesztesz 1 évet, + bukott diák maradsz örökre mások szemében.

2016. aug. 22. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom neked hogy egy ilyen dolog miatt nehogy már rossz kedved legyen annyi lány van még a világon és idővel még pár jó havert is találhatsz annyi a lényeg hogy ha padlóra kerülsz állj fel velem is ez volt tapasztalatból mondom járj el edzésekre kezdj el otthon gyúrni ezzel le foglalod magad és nem lesz időd ezeken gondolkodni hallgas zenéket járj el otthonról menj moziba vagy bárhova és remélem vissza szerzed az életkedved.
2016. aug. 23. 07:37
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 valaszoló vagyok ezt elfelejtettem le írni hogy ezt a videót mindenképpen nézd meg nekem is ez segített [link]
2016. aug. 23. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!