Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A baratom golyataborba megy es felek, hogy megcsal!
A 16os valaszolot hiaba szidjatok igaza van :D
Aki egyszer megtette az legkozelebb is megfogja. Amig van ra lehetoseged szakits vele. Az ilyen ember nem ember. Csak egy hazug fereg. Ott fog beledszurni ahol csak teheti es nagyon rosszul fog erinteni.
Nagyon fog fajni nem momdom hogy nem, de hagyd ott.... nem erdemel meg teged!
#21. Köszönöm 16-os vagyok :D
És #17. 17vagyok 😁
NE KÖZMONDÁSRA ALAPOZZ MÁR!
Olyan nem is létezik a fejetekben, hogy egy ember meg tud változni? Tud tanulni a hibából? Lehet most nem akarja elszúrni mert tényleg szereti?
Egyetemre megy. Igen, elismerem a gólyatáborok 89%-a valójában olyan buta mint annak a rendje. És pont az ebben a százalékban levő emberek csinálják azt, amiről nem a tábor szól :D
Szex, sok pia..
Kérdező! Ha a barátodnak a fejében kinőtt az agya, és tudja is használni, akkor nincs miért aggódni.
Nagyon NAGYON mélyre le kell süllyedni ahhoz, hogy bárkivel is lefeküdjön vagy csókolózzon.. És meg sem éri! Egy kapcsolatot nem éri meg eldobni valamiért ami nem tart tovább fél óránál !!! :)
A táborban mértékkel kell inni:) Olyan barátokat kell találnia, akik nem elbasznak egy kapcsolatot és beleviszik a rosszba, hanem akik előrébb viszik.Segítik majd..
Egyébként olvastam egy másik helyen, hogy sok olyan srác ment gólyatáborba akiknek barátnőjük volt.
Mindegyik 3-4 órát beszélt minden este a barátnőjével!
Kívánom neked szívből, hogy a barátod tényleg felnőtt FÉRFI legyen végre, és tudjon hozzád hűséges lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!