Mi a legjobb bosszú ha a párom megcsal?
Ez elég béna kérdés,de annyira jól esne ha egy kis részét érezné annak a rossznak amit én kaptam tőle 3 év alatt.
Gondolom másnak is volt már ilyen problémája.Hogy oldottátok meg,mert egy dolog hogy ráse nézek mert elkap a hányinger,de neki ebből még semmi rossz nem származott,éli uramul az életét és úgy gondolja hogy ez így normális.
Egyrészt kicsinyesnek tartom az eféle "álljunk bosszút" dolgot, másrészt meg szerintem nem kellett volna olyan mаrhának lenned, hogy 3 évig egy pocsék kapcsolatban senyvedj. Azzal, hogy te ezt hagytad neki, még te magad segítetted elő, hogy te szаrul érezd magad, ő meg bármilyen következmény nélkül megússza.
Nem most kéne bosszút tervezgetni, hanem akkor kellett volna kicsit észnél lenned. Azért bocs, de veled sem oké minden, ha képes vagy addig - gondolom kényelemből, megszokásból - valaki mellett kihúzni, hogy a végén már a "hányingert kapsz tőle" szinten legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!