Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk szerintetek kell valamit valtoztatnom?
Figyelt kérdés
Külső: barna hajú kékes zöld szemű erős testalkatú magas 167 cm (13éves) sportos làny vagyok
Belső: imadok sportolni de a kosarat utálom ellenben focizok maniakusan imádom az állatokat szeretek túrázni sziklát mászni zenét tanulok és valószínűleg zene szakon megyek tovább kb ennyi
Ezt a kérdést igazából csak azért irtam hogy szerintetek kell e valamin változtatni
2016. aug. 21. 21:44
1/9 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD én kajak kezdem elveszíteni a reményem az emberiségben.
Most komolyan, ez olyan mintha odaállnál vadidegen emberekhez az utcán elmondod nekik milyen vagy, és megkérdezed, hogy szerintük miben kéne változnod..:DD Gondold át logikusan, ez mennyire abszurd dolog?
3/9 anonim válasza:
ne másokért változz magadért változz.
4/9 anonim válasza:
igen: menj össze kérlek 10 centit majd változtasd az életkorod 60-ra:D
5/9 anonim válasza:
Nem, teljesen rendben vagy. 13/f
6/9 anonim válasza:
Elso: ez tini kategoria..mit varsz? :')
8/9 anonim válasza:
6-os pont ez az elszomorító, a tiniknek még élvezniük kéne azt az embert akik, nem pedig megváltoztatni.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!