Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlöl mindenki?
180 cm magasas vagyok 55 kiló, viszonylag rövid fekete hajú,zöldes szürke szemű, sokak szerint nagyon udvarias kedves vicces,
De rá kisidőre kiközösítenek és hozzám se szólnak többet és emiatt nincs csak 1 barátom és nem értem mi ennek az oka 😞
Neked legalább egy barátod van! Velem is ez volt, csak azzal a különbséggel, hogy egyedül...
Nekem ez általánosba volt, most leszek 10. és már nem ez a helyzet.
Próbálj arra gondolni, hogy lassan vége a sulidnak és mész egyetemre vagy fősulira és ott tiszta lappal kezdhetsz neki az új életednek!
1 ne mutass gyengeséget
2 próbáld magad szeretni, tisztelni így tekintélyt fogsz parancsolni már a puszta kisugárzásoddal
3 érezd jól magad az 1Barátoddal és legyél elégedett vele!
Gyengeséget soha nem mutattam mindíg megvédtem magam bármivel szemben.
Önmagammal rendben vagyok.
Iskolával nem megyek nagyobb szintre mint az éretsségi + technikusi.
Azzal az 1 baráttal jól megvagyok de azért nem hiszem hogy ez egészséges lenne.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Szívesen fogadok még bármilyen fajta tanácsot. :)
#23 ez kedves ^^
#24 ez az hogy tűnök az eggyik már annyira pattogott hogy megvertem azóta rám se mer nézni erő szinten bírom az iramot. De nem hiszem hogy az lenne az oka hogy vékony vagyok mert azokba a csoportokba ahol a többiek vannak ott is vannak még nállam is véknyabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!