Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez így, ez ciki? 15/L
Miért van az,h ha egy lány sok fiúval smárol,az r*anc. De ha egy fiú sok lánnyal az hű de jó meg menő..?
Én eddig 2fiúval csókoloztam,mindkettővel most nyáron. Akivel az első volt,abba szerelmes voltam,de neki csak tetszettem. A második fiú iránt meg nem tudom mit érzek (régen nagyon oda voltam érte,és talán még most is),most lettünk jóba pár napja(de már nagyon rég ismertük egymást),és smároltunk párszor de nincs semmi komoly:/ szóval ez ciki?
Ja, jó úton haladsz a tömegribiség felé. Nemsoká azon kapod magad, hogy ez is meg az is megdugott, és hoppá, hoppon maradsz.
Egyébként egyik nemtől sem dicsőség minél több ember szájába és ágyába mászni.
De ha ettől boldogabb lesz az illető, csinálja, én leszarom.
Ez egyszerű. A fiúnak elkell érnie, a lánynak meg megkell engednie. Melyik a könnyebb? :D
Amúgy szerintem egyik se menő, de ezért gondolják ezt így :)
"Miért van az,h ha egy lány sok fiúval smárol,az r*anc. De ha egy fiú sok lánnyal az hű de jó meg menő..? "
Egyik se menő......
VIszont az elég ciki, sőt szánalmas, hogy 15 évesen az eddigi 2 csókod párkapcsolaton kívül volt......
Inkább tartsd magad távol szegényektől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!