Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire ciki vagy kínos szerintetek?
Itt az a lényeg hogy mennyire érett. Amikor megismerkedtem a párommal ő 14 volt én 19. 1 évig távkapcsolatba voltunk, de most már együtt élünk, és mindketten dolgozunk tanulás mellett mert nincs aki eltartson. (Jah és én vagyok a lány). Mindenki hülyének néz hogy együtt élek egy 17 éves sráccal. De nem érdekel. Nem a kor számít. Nálatok meg még nem is annyira gáz mert te vagy az idősebb. Nincs ezzel baj szerintem. :)
22/L
Addig amíg azzal foglalkozol, hogy másnak mi a véleménye a saját életedről, amihez egyébként semmi közük úgy mellékesen, addig nem is lesz saját életed.
Ha most cikinek tartod, akkor ne járj vele, keress a saját korosztályodban lányt. Ha meg tényleg őt akarod, akkor meg sz..rj a többiekre, senki nem kérdezi meg a 3. személyt, hogy akkor most oké, ha y-nal járok?
Azzal jársz, akivel akarsz. A te életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!