Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a fiús lányokról?
Figyelt kérdés
Pl. Ha ritkán sminkel, szeret fára mászni, nem gond neki, ha piszkos a keze, télen farmert ,kapucnis pulcsit, nyáron röbidnadrágot, pólót hord.Szeret viccelni, futni, focizni. Nagyjából ennyi. A barátaim viszont majdnem mind lányok. Köszönöm a válaszokat!2016. aug. 20. 11:05
1/9 anonim válasza:
Ez nem annyira fius. En is szeretem ezeketnek a nagy reszet, en is farmert es rovidgatyat hordog meg kapucnispulcsit. 15/L
2/9 anonim válasza:
Ez azért nem annyira fiús, szimplán normális. Lányok is bármikor hordhatnak farmert, pulcsit, vagy viccelhetnek, lol.
3/9 anonim válasza:
Rám is igazak a leírtak többsége -a focitól mentsen meg az Isten. Lehet lepontozni :D - és abszurd nem tarom magamat fiúsnak. Ez a normális mentalitás.
4/9 anonim válasza:
Hát ez normális nem vagy fiús csak nemis az a divat barbi aki sír hogy lejött egy kis foltban a lakk
Az lenne a fiús ha versenyeznél valakivel hogy ki bír nagyobbat büfögni (természetesen nem a tömegben mert az parasztság)
5/9 anonim válasza:
Azokkal, amiket leírtál, semmi gond nincs, sőt számomra ezek pozitívumok.
6/9 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy sokat játszom számítógépen. Köszi a válaszokat!
2016. aug. 20. 17:08
7/9 anonim válasza:
Ez mióta fiús?:D Én is hasonló stílusú lány vagyok, de én tényleg fiús vagyok, én képes vagyok büfögni, fingani barátaim/barátom előtt, persze olyan társaságban nem ahol nem illene. Bár még így sem tartom magam igazán fiúsnak.:D
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!