Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok a fiúsabb lányokról?
Figyelt kérdés
Ezalatt olyan lányokat értek, akik rockot hallgatnak, nem hordanak magassarkút, sem rózsaszín ruhákat, nem járnak el minden második buliba, és egy kicsit gamerek?2016. aug. 14. 16:11
3/15 Firedoom válasza:
Akinek nem tetszenek az nyugodtan kuldje hozzam oket :'D
Amugy meg nem attol lesz valaki fius vagy lanyos, hogy rockot hallgat vagy nem jar pinkben... (Mondjuk egy magassarkut nem vennek fel xD)
5/15 anonim válasza:
Nekem nem igazán jönnek be. Szerintem egy lány maradjon nőies, egy fiú meg férfias. Bár tudom a mai világban felcserélődnek a szerepek...
6/15 anonim válasza:
A rock annyira nem jön be de a többi akár +pont is lehet :) 17F
7/15 anonim válasza:
Számomra az ilyen lányok az ideálisak :)
Rockot létszámítva
8/15 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést azért tettem fel, mert én már több embertől megkaptam, hogy milyen gáz, hogy a beszédtémám nem csak a sminkekig terjed ki, és hogy egy kicsit fiúsan öltözködök. Ezek a személyek lányok voltak, és kíváncsi voltam a fiúk véleményére is. Tehát köszi a válaszokat.
2016. aug. 14. 18:50
9/15 anonim válasza:
bejövős, bár a rockot azt nem együtt hallgatnánk.
10/15 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, hogy rocker vagyok, ez a külsőmre egyáltalán nem hat ki.
2016. aug. 14. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!