Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a kissé művészle...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a kissé művészlelkű lányokról fiúk?

Figyelt kérdés

Ezalatt azt értem, hogy nem a szokványos zenéket szeretem, kissé elvontabb zenéket, szeretem a költészetet, szeretem a festészetet, imádok kiállításokra járni.

Öltözködésemben is megnyilvánul ez, szeretem a színeket, leginkább a pasztell színeket, szeretem a kicsit megszokottól eltérő darabokat, itt persze nem a trapéznacira gondolok :D

Mit gondolnátok egy ilyen lányról?

Lehetőleg normális gondolkodású fiúk/férfiak válaszát várnám 18 körül :DD

(Nem ismerkedés jellegű kérdés)

2016. júl. 17. 09:03
 1/9 Technokol Rapid ***** válasza:
100%
Szereted az elvontabb zenéket? :D Na ne! Miket? Gondolom nem Christian Epidemic, Cannibal Corpse meg ilyeneket hallgatsz? https://www.youtube.com/watch?v=D6IEQKhk61k
2016. júl. 17. 09:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Mivel az van a kérdésben feltüntetve, hogy férfiak is válaszolhatnak :-), ezért válaszolok, habár sajnos már 18 éves már bőven elmúltam (néha viszont képes vagyok 14-nek is érezni magamat). Nekem tetszenek és nagyon kedvelem az ilyen érzékenyebb, művészi felfogású lányokat. Nem csak, mert magam is művészetekkel foglalkozom, hanem mert a pasztellszínek szerintem jól állnak egy lánynak! A kék hajról nem is beszélve... :-) Bár pasztellkék hajú lányt még nem látom, de nyilván egyszer ez a csoda is megtörténik! :-)
2016. júl. 17. 09:35
 3/9 October15 ***** válasza:
100%

Kérdező: Nem egy gyakori jószág, eddig össze-vissza egyet ismertem vele nem volt gond. :D

2.: KRE Japán szak.. teli vagyunk kék hajó csajokkal. :D Meg rózsaszínnel.. XD

2016. júl. 17. 09:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Elég aktuális kérdés, fél éve megismertem egy művész lányt (művész képző suliba jár, hihetetlenül ügyesen fest, rajzol, elég "művésziesen" öltözködik, egyébként meg gyönyörű lány), jól összebarátkoztunk, aztán a Volt fesztiválon kezdett alakulni valami, a múlt héten pedig összejöttünk. Nekem nagyon tetszik ez az elvontabb stílus, pedig én nem vagyok egy nagy művész. :)

19f

2016. júl. 17. 10:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Amit leírtál, az nem hangzik rosszul, de többet kellene tudnom, hogy véleményt tudjak alkotni rólad.
2016. júl. 17. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Én irtózom ezektől a lányoktól, szerintem nagyon nem áll jól nekik és irritál mikor azt hiszik hogy ők nagy "művészek" meg már a Mona Lisaát ők csinálták. Egy nő legyen nőies kirívó hogy akarjam és ne ilyen ránézek és :( de ugyanakkor ott van az is hogy az ilyen emberekkel imádok beszélgetni mert értelmesek.

De nekem még mindig a sportos lányok a nyerők :3

Bocsi, saját vélemény

2016. júl. 17. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Művész, művészek közt találja meg az igazit.

Én drámás-táncos vagyok és nálam alapfeltétel, hogy az illetőnek legyen művészeti érdeklődése.

2016. júl. 17. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nekem hatalmas előny, ha a lány művészlélek :D Nagyon tetszik!

Csak fogadja el,hogy én viszont nem vagyok az...

2016. júl. 17. 15:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat sracok, tenyleg nem ismerkedos jellegu kerdes volt, mindossze kivancsi vagyok, hogy ki mennyire nyitott az ilyen lanyok fele, "felénk". Felmeres fele volt.

😘

2016. júl. 17. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!