Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerkedtem egy fiuval....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy fiuval. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Voltam a baratnommel es anyukammal bulizni horvatorszagban...

Megismerkedtem ott egy fiuval, aki pont az en idealom... Inteligens, mosolygos, helyes, nem nyomulos stb.

Viszont van 3 baj...

A baratnom szerintem jobban tetszett neki, 6 evvel idosebb nalam es nem tud magyarul, csak angolul (amugy Svajcban el)

A buli vegen elkertem a nevet es facebookon bejeloltem, o vissza jelolt es rairtam... (Anyukam segitett az angolban kicsit)

De 3.szorra mar nem irt vissza... Mit tegyek??? Az a fiu nekem nagyon megtetszett😥

2016. aug. 19. 18:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Senkire sem tudod ráerőltetni magad, ha nem jösz be neki, akkor ennyi volt. Csak annyit tudsz tenni, hogy továbblépsz. Hány éves vagy?
2016. aug. 19. 18:11
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretnem elmondani, mert akkor mindenki azzal jon, hogy egy fiatal ri*anc vagyok... 😓
2016. aug. 19. 18:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg nagyon fiatal vagy, mondjuk 14, a srác pedig 20, akkor egy kicsit meg is értem, hogy távolságot tart, mert ő akárhogy is már inkább felnőtt mint tinédzser, te pedig épphogy most lépsz át a gyerekkorból a tinédzser korba.
2016. aug. 19. 18:16
 4/14 A kérdező kommentje:
Honnan tudtad, hogy 14 vagyok??? Uristen XDDD
2016. aug. 19. 18:26
 5/14 anonim ***** válasza:
Tippeltem, mert ha szégyelled a korod, akkor körülbelül annyi lehetsz. 13 az már túl fiatal, a 15 évesek meg általában már nem hiszik olyan kicsinek maguk.
2016. aug. 19. 18:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Jah ertem :(
2016. aug. 19. 18:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Akárhogy is, ne keseredj el, fiatal vagy még, rengeteg lehetőséged lesz ismerkedni, és biztos találsz magadnak majd egy hozzád illő, aranyos srácot. :D
2016. aug. 19. 18:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Koszonom, hat remelem talalok egyszer:))
2016. aug. 19. 18:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Rendes a srác, hogy nem használt ki és nem hiteget. Engedd el, és ismerkedj korodbeli srácokkal. Egy 20 éves srácnak egy 14 éves lány még nagyon kicsi, ráadásul miért töltse veled az idejét, ha nem tudtok találkozni.
2016. aug. 19. 18:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Meg lelkileg meg is terhelne ilyen fiatalon egy távkapcsolat. Sok felnőtt nem tudja kezelni a helyzetet, pedig bennük nem is tombolnak annyira a hormonok.
2016. aug. 19. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!