Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki teltebben jobban érzi magát, mint vékonyan?
Nekem az a benyomásom, hogy minden lány vékony szeretne lenni. Van akire az ellenkezője jellemző? Aki jobban szeret kicsit ducibb/teltebb lenni és nem is akar fogyni?
Nem a kövér, elízott alkatra gondolok, hanem ilyesmire gondolok például:
Ez az alak szerintem
- kifejezetten teltebb,
- még biztosan egészséges tartományba esik,
- GYÖNYÖRŰ.
És ez legutóbbit, hogy GYÖNYÖRŰ, szerintem sok hozzám hasonló fiú megerősítheti, sokaknak bejön az ilyesmi alak.
Tényleg minden lány kifejezetten vékony akar lenni, vagy vannak akik pont teltebbnek szeretik magukat? Mennyire ritka ez?
Kort is írjatok légyszi!
Én társkeresésnél mindig beleütközöm a problémába, hogy mindenkinek a vékony a cél és ez kezd zavarni a dolog, mert nekem a ducibb pont jobban tetszik.
(Pontosításképp: NEM állítom, hogy a vékony alak nem szép. NEKEM jobban tetszik a ducibb, de másnak meg más tetszik. Szerintem egy határon belül nagyon sokféle alak lehet olyan, amiért bolondulnak a fiúk. Miért kell egyfélének lenni???).
18/f
18/F
Kettes!
Annyira jo,hogy a vekonyakat szimplan mindenki csontvaznak nevezi,de mi a 165 centi 80 kg parositasra sem mondhatjuk maximum azt,hogy telt,vagy duci,mert megy a sertodes... Lefogadom,ha valaki azt mondana neked,hogy kover vagy,igen bedurciznal.
3 eves korom ota tancolok,sot,10 eve versenyszeruen,emellett egeszsegesen etkezem. Tehat "csontvaz" vagyok,de ez van:D
Egyebkent szerintem nincs baj azzal,ha a teltebb lanyok jonnek be neked. En meg peldaul nem szeretem az izmos fiukat.
Négyes!
Kettes volnék :) Nekem semmi bajom a vékony emberekkel..És azt sem mondtam hogy minden vékony lány csontváz :) Én 8 éve táncolok mégis ugyanolyan az alakom mint eddig...Nem,nem sértődnék meg rajta mert tudom hogy nem így van és én sem szoktam másokat csúfolni :) Mindenki úgy jó ahogy a legjobban érzi magát a bőrében :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!