Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek a tomboy lányok?
Előző válaszolóknak: nem unjátok már a sztereotípiákat?
A legtöbb leszbikus NŐIES, csak a férfiasak feltűnőbbek! A tomboy lányok általában heterók (azért általában, mert én tomboy vagyok, de biszex), aki pedig férfias-leszbikus, azt nevezzük buccs/butch-nak.
Eddig több fiúnak jöttem be, mint nőiesebb társaim. Hogy miért? Mert a fiúk önmagamért szerethettek és nemcsak a lábuk közötti területet mozgattam meg bennük (nem hordtam dekoltált pólót és szoknyát). A nőies lányok játsszák az eszüket, affektálnak, versengenek egymással, a férfiaknak akarnak megfelelni,2 kg smink, sokat mutató ruhadarabok, fényes műköröm, elvárják, hogy a pasi tartsa el őket és komoly témák megtárgyalásához analfabéták. Az ilyen lányokban mi a vonzó? Szerintem egy nőies nőnek olyannak kéne lennie, mint Wonder Woman, egy amazon, aki nem rinyál olyan pitiáner dologért, hogy mikor menjen műkörmöshöz. De ez manapság nincs így.
E-pacsit küldök azoknak a srácoknak, akiknek bejönnek a tomboyok. Egy igazi férfit nem érdekelnek a külsőségek, de aki a nagyon nőiesekre utazik, az csak a saját férfiasságát próbálja növelni (tehát töketlen), hogy majd a nőies nők között ő macsósabbnak fog tűnni.
A nőies lányok olyanok, mint az ízletes, illatos kaják, amikor az embernek már tele van a hasa: csak a szem kívánja. Normális, tartós kapcsolatra többnyire alkalmatlanok, mert arra van programozva az agyuk, hogy minél több hím figyelmét keltsék fel. 10-ből 9 nőies lány r.banc és hiányzik belőlük az, amire egy normálisabb férfiúnak szüksége lenne.
Az a tapasztalatom, hogy a nőies lányok csak trófeák, akiket mutogatni lehet a haveroknak. Igenis jártam úgy, hogy egy haverom egy nőies lánynak udvarolt, de közben belém volt szerelmes: velem nem lehetett villogni, ellenben a másik csajjal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!