Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejönnek a tomboy lányok?

Figyelt kérdés
A tomboy egy stílusirányzat.A tomboyok lámyok akikre ha ránézünk szentül elhinnênk hogy fiuk.Jellemzo rajuk a fius hajviselet,oltozkodes es sokuk(nem mindegyik) fiusan is viselkedik.

2016. aug. 19. 01:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Igen, na és neked bejönnek a rúzsozott palik?
2016. aug. 19. 01:29
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Nekem ez nagyon nem jön be. Nálam egy nő legyen nőies (külsőleg is). De ez csak én vagyok valszeg vannak akiknek ez tetszik. 18/f
2016. aug. 19. 02:05
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Eselytelen...elozo valaszolok szambol vettek ki a szot.
2016. aug. 19. 02:37
 4/13 anonim válasza:
91%

Nekem valamiért bejön. Nem hiszem h meleg lennék, mert a nőket szeretem, de amikor megláttam a Skinsből Franky-t, egyből azt éreztem, hogy belé szerelmes tudnék lenni :) Olyan kis sérültnek tűnik de mégis nagyon szerethető és ölelgetném :D

[link]

2016. aug. 19. 08:29
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

A tomboy lányok abszolút bejönnek, kb. csak az olyan lányok tetszenek. Viszont az olyanok azért már nem akikre ha ránézel szentül azt hinnéd hogy fiú, az tetszik ha fiús a haja/öltözködése/stílusa, de azért van különbség a között hogy fiús a stílusod, és a között hogy konkrétan úgy nézel ki mint egy fiú :D A rövid/fiús haj nagyon tetszik, a fiús öltözködés is bejön, a viselkedés is lehet fiúsabb, de azért az arca legyen lányos. Ilyen lányokra gondolok:

[link]

[link]

Te nem tudom hogy ilyen stílusra gondoltál-e, nekem ezt jelenti a tomboy, a szentül elhinnéd hogy fiú kinézetű lányok pedig inkább az andro kategória, pl. ők:

[link]

[link]

18/F

2016. aug. 19. 09:51
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
A tomboy lányok általában leszbikusak, nem?
2016. aug. 19. 11:31
 7/13 2-es vagyok ***** válasza:

Nem tudom miért, de nekem nagyon bejön :)

Ismerek is kettőt, az egyikkel össze is akartam jönni, erre kiderült, hogy leszbikus :/

20/f

2016. aug. 19. 16:50
 8/13 A kérdező kommentje:
Vannak tomboyok akik leszbikusok de nagyon sokan vannak akik nem
2016. aug. 20. 01:41
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Ne félj, 1 hetet párkapcsolatba lesznek velem és a végére már az lesz mind :D
2016. aug. 20. 01:50
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Mármint úgy értem hogy mindegyik leszbikus lesz, vicces akartam lenni de túl kétértelmű volt és nem sikerült, szar az egész, hagyjatok békén.
2016. aug. 20. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!