Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura, hogy nagyon bejönnek az ilyen lányok? Hol lehet őket megtalálni?
A nagyon zárkózott, introvertált, furcsa, kevés baráttal rendelkező, társadalmi elvárásokat (nézz ki úgy, olvass olyan könyveket, hallgass olyan zenéket, nézz olyan filmeket, mint a többiek) magasról leszaró lányokra gondolok.
Az iskolában szinte(?) minden korban megfelelő lányt ismerek annyira, hogy tudjam, senki sem ilyen.
17/F
# 1,4,5,7: Igazából a fő célom, hogy élőben találjak valahol egy ilyen lányt, de ha valamelyikőtök szeretne, beszélgethetünk, aztán hamar kiderül, hogy van-e értelme egyáltalán, vagy sem.
# 2: Hmmm... Ez valóban gyanús!
# 3: Fiú vagy, és szöges ellentéte az ízlésed a lányok terén, mint nekem, vagy lány vagy, és szöges ellentéte annak, ami nekem bejön?
# 6: Persze, matematikai esély mindenhol van rá, csak a legtöbb helyen nagyon kicsi. Én most nem pont erre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!