Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fura, hogy nagyon bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura, hogy nagyon bejönnek az ilyen lányok? Hol lehet őket megtalálni?

Figyelt kérdés

A nagyon zárkózott, introvertált, furcsa, kevés baráttal rendelkező, társadalmi elvárásokat (nézz ki úgy, olvass olyan könyveket, hallgass olyan zenéket, nézz olyan filmeket, mint a többiek) magasról leszaró lányokra gondolok.

Az iskolában szinte(?) minden korban megfelelő lányt ismerek annyira, hogy tudjam, senki sem ilyen.

17/F

2016. júl. 28. 19:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De kár, hogy fiatalabb vagy :D
2016. júl. 28. 23:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Talán én is ilyen vagyok, nem is tudom. Vagyis nem tudom hogy pontosan mire gondolsz. Nem tudom hogy fura vagyok e, de jópárszor mondták azt rám, hogy "Fura vagy". Amiket a zárójelbe írtál, úgy érted, hogy ne azt hallgassug, olvassuk, nézzük, stb.. Amit mindenki más elvárna tőlünk, hanem azt amit szeretünk? Kevés barátom van, 2.. De ebbe nem vagyok biztos, a látszat néha csal és lehet nem is igazi barátok. Eléggé zárkózott vagyok, legalábbis mindenki ezt szokta mondani plusz tudom is magamról. De ha gondolod Írj.. 16/l
2016. aug. 1. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok (legalábbis hasonló), és a fiúknak nagy átlagban nem jönnek be az ilyen lányok. Vagy csak rossz körökben mozogtam eddig :D Kérdező ha gondolod dobj meg egy üzivel, úgyse beszéltem még olyan fiúval aki kifejezetten ilyen lányokat keresett volna.
2016. aug. 1. 17:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon bejönnek az ilyen lányok, én is hasonló vagyok. Sajnos elég kevés ilyet ismerek...
2016. aug. 1. 19:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Latod itt gyk-on is talalsz ilyen lanyokat.

Es am szerintem fura h ilyen lanyokra buksz..mert egy ideig oraig mindenki kicsit zarkozott mig meg nem bizonyosodik rola h megnyilhat a masiknak. Aztan mi lesz? Elmulik a varazs?

Persze izlesek es pofonok..mindenkinek van egy zsanere

2016. aug. 1. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!