Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes?
"A barátom tud róla hogy az exbarátommal tartom a kapcsolatot, és hááát.. Annyit mondott, hogy bízik bennem és azzal beszélek akivel szeretnék csak ne csaljam meg."
MEgbízik benned, de kijelenti,hogy ne csald meg? Akkor mégsem bízik annyira....
Amúgy meg adod az exed alá a lovat, mert bár visszautasítottad, szinte biztos vagyok benne, hogy él még benne a remény, mivel szóba állsz vele. Ezzel ártassz neki a legtöbbet....
Annó régen csúnyán otthagyott, megcsalt többször, ennek ellenére foglalkozol a kis lelkecskéjével,hogy jajj nehogy fájjon szegénynek.....
A mostani barátod sem a legjobb választás. Nem kérhet számon és veszekedhet veled........
De az exed még rosszabb.
Elég ízlésficamos vagy, emellett még buta is.
Akkor tudsz 100%-osan túl lenni az exen, ha elengeded. Végleg..nincs beszlgetés, meg lelki ápolgatás......
Tudat alatt nem vagy túl rajta..... aki képes még beszélni az exével meg kötődni hozzá, az NINCS RAJTA TÚL! Ezt nem én mondom, ez egy nálam értelmesebb emberek által bizonyított tény....
Két dolgot tudsz csinálni. (nagyon szeretek listákat írni...)
1. megszakítod vele az összes kapcsolatot
2. amennyiben szakítasz a jelenlegivel (írtad hogy szeszélyes, szóval ez se tökéletes) akkor összejössz vele.
Mivel nem tudom az egész történetet, ezért nem tudok dönteni helyetted, de tudok segíteni.
Ha nem érzed jól magad a jelenlegi barátod mellett, akkor jöjjetek újra össze. Ha úgy érzed a barátod föléd tornyosul (én ezt szűrtem le) akkor is.
Mivel írtad hogy "Meghallgat, segít, figyelmes.. " ezért gondolom, hogy a jelenlegi az eléggé ingadozó hangulatban van, ami akár el is fajulhat. Szóval nem biztos hogy ez hosszútávon kifizetődő. Az, hogy hiányoznak a beszélgetések, két dolgot jelenthet. 1. még mindig szereted csak próbálod elnyomni 2. kiábrándultál belőle, és próbálod tartani a barátságot (bár kétlem, mivel haraggal váltatok el...) Szerintem az 1. áll fent, ez esetben próbáljátok megbeszélni a problémáitokat, és helyrehozni a kapcsolatotokat. ;)
Amúgy meg (szerintem) egy dolgot rosszul látsz. Mivel az exed írta, hogy nem akar belerondítani egy kapcsolatba, ezért is írtam a véleményem ahogy. Amilyennek leírtad, inkább nem őt tenném felelőssé ezért a helyzetért, hanem ott rontottad el, hogy (idézem) "Mégis kötődöm hozzá és nem szeretném elveszíteni..." Ez ellentmondásban áll azzal, hogy NEM akarsz tőle semmit. Még egy tanács: ülj le egy délután, és gondold végig, hogy mit szeretnél. Eltűntetni az életedből, vagy összejönni vele. A második lehetőségnek is megvannak az előnyei, ahogy írtam, de a TE döntésed ;)
Majd írd le hogy mi történt, érdekelne minket (hogy mennyire jöttek be a válaszolók tanácsai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!