Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem? Mi lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Pár hete jól egyezek egy nagyon helyes sráccal, akibe règebben szerelmes voltam... Barátnője van több, mint 2 ève, mégis sokat beszélünk messengeren, élőben soha. Titokban kell tartanunk ezt a különös "barátságunkat" ugyanis nem szeretné, ha a barátnője megtudná. Mindezt megértem, de akkor vajon miért még ír nekem olyan szövegeket, hogy egy ismeretlen azt gondolná, hogy járunk (többször hívott magàhoz, sőt egyszer elterveztük, hogy megszökünk együtt, amint mindketten nagykorúak leszünk). Vajon mièrt csinálja ezt és mit kellene nekem tennem?
2016. júl. 15. 23:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Kihasználna, többre nem kellesz neki.
2016. júl. 15. 23:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerinted ezt ő csak veled játsza el?:D Ugyanmár, szerintem még a tart a zsebében 3-4 csajszit akivel ugyanezt eljátsza.
2016. júl. 15. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!