Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok hogyan lehetek helyes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogyan lehetek helyes pasi?

Figyelt kérdés
Kisugárzásilag szeretnék fejlődni de nem tudom hogy mit kéne tennem.. Gondolom a színészek meg a zenészek se úgy kezdik hogy alapból rendbe vannak sokat változnak kikupálódnak.. Tanácsok?
2016. júl. 25. 16:41
 1/6 anonim válasza:

Szerintem az nagyon segít a kisugárzásodon, ha például sokat mosolyogsz. Szóval nem azt látjuk elsőre, hogy egy mogorva ember vagy.

Nyilván ha külsőleg akarsz "helyesebb" lenni akkor annyit tudok mondani, hogy adj magadra..szóval ne legyenek sárga fogaid, ne legyél büdös, mosd a hajadat, meg ilyen alapok. 17/L

2016. júl. 25. 16:49
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

1. Kezdj el sportolni, a szineszek altalaban pl kondizni jarnak - szerezz szemelyi edzot

2. Menj fodraszhoz es tartsd karban az test illetve arcszorzetet (bytheway: borotvald a honaljadat. Sokszor ti fiuk nem szoktatok, ami undi, es a hat illetve hasszorzetrol se feletkezz meg). Ha frizurat vagatsz inkabb halgass a fodraszod velemenyere, hogy mi allna jol neked

3. Etkezz egeszsegesen, ugyelj arra, mit viszel be a testedbe. A zsiros etelek egeszsegugyi szempontokbol karosak es ha izmot kezdesz epiteni, fontos, hogy mit eszel

4. Torodj a fogaiddal. Ne felj fogorvoshoz menni, ha fogszabalyzo kell, ne hatralj meg

5. Figyelj az oltoszkodesedre. Nem kell ZARA-ban vasarolnod, de mindenkeppen vegyel olyan ruhakat, amikben jol nezel ki. - nem kell h PAWA-va valtozz

6. Jarj havonta egyszer terapeutahoz akivel beszelgethetsz

A kisugarzasodhoz a lelki egyensuly is hozzajarul.

7. Erdeklodj masok es a vilag fele. Mutass torodest a barataid, ismeroseid fele

Es a legfontosabb: huzd ki magad!

2016. júl. 25. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:

ma 16:57

Uram Isten... Ennek legalább a fele akkora blődség, és vagy szimplán a Te gondolataid - amik erősen feltételezik azt, hogy Te nem oylan vagy, mint amit a kérdező szeretne elérni, ergo vak vezet világtalant...

Kérdező, a színészek szerepet játszanak. Megjátszani akarod magad, vagy önmagad akarsz lenni?

Nem hiszme ,hogy arra vágynál, hogy mindig azt tedd, amit nem akarsz, nem úgy gondolsz... csak hogy a többieknek imponálhass.

Legyél határozott, tudatos ember, legyél önmagad. Az istenit, magadnak felelj meg, ne másokat részesíts előnyben!

2016. júl. 25. 17:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Magamnak akkor felelek meg ha ilyen vagány céltudatos magbiztos srác leszek tehát pont imádom amit írtak.. Énis ilyenre gondoltam jó nem mind de az nem gond köszönöm aki megírta! :)
2016. júl. 25. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne akarjál "vagány" lenni, mert az legalább annyira gyerekes jelző/jellemzés, mint a "tök menő".

Ha megfogadod 2. válaszoló tanácsait, akkor pedig nem egy határozott és magabiztos férfi leszel, hanem egy mainstream díszb**i.

A zenészek és színészek a lehető legrosszabb példák. Az ő megjelenésükért egy komplett stáb dolgozik, plusz ez csak a külső. Akinek csak ennyi számít, nagyon felszínes, ne akarj az lenni, mert undorító és taszító.

Öltözz úgy, ahogy neked jó, hordj kényelmes, tiszta, ép ruhákat. Nem kell újnak lennie ehhez minden göncnek.

Edzeni csak azért ne állj neki, mert követni akarod a többieket, mert akkor kiveszik az egyediséged, ami a legfontosabb dolog. Hidd el, ha valaki kedvel, akkor az kondi nélkül is fog. Ha mégis csinálod, akkor azért tedd, mert magaddal úgy leszel elégedett, ha dolgozol magadon. Ne másoknak akarj megfelelni.

Az emberekkel légy barátságos. Egy-egy mosoly is belefér, ne légy zárkózott. De válogasd meg, kiben bízol.

Ámbár konkrétan úgysem fogsz arra választ kapni, hogy találd meg önmagad, és a stílusod, hisz ezt neked kell megtenned.

2016. júl. 25. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:
ÖNMAGAD légy. Ha mindig meg akarsz felelni akkor beékelődik ez neked és kényszeres leszel. Én is így voltam, aztán hagytam az egészed a francba és visszaálltam önmagamra. Két hét múlva simán összefutottam egy vadidegen lánnyal, meghívtam fagyira. Igen, 25 évesen elhívtam fagyizni. Örömmel fogadta, közben elmeséltem, hogy én mit szeretek és milyen lányt keresek. Azt mondta, életében erre vágyott. Azóta másfél év telt el és nagyon szeretjük egymást. Nincs kigyúrt izmom, nincs kocsim, nem keresek 5000 eurót havonta, nincs 30 centis .... és nem én vagyok a diszkó királya. Ennek ellenére boldog vagyok, önmagam. Sok sikert.
2016. júl. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!