Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg őket?
Most érkeztem haza nyaralásból,1 hetet voltam nyaralni Esztergomban.Egy panzióban voltunk,ahol azt hiszem 4 apartman volt,és az egyik apartmanban volt egy család,egy testvérpár,és a szüleik,és nagyon szeretném megtalálni őket!!
Szinte semmit nem tudok róluk,csak azt,hogy Ajkán laknak,és az egyik fiú 14 éves,a másik ugyanolyan idős mint én(15 éves vagyok).
Egy ötletem van még,hogy az apartman tulajdonosát megkérdezni,hogy legalább a vezetéknevüket árulja el,csak félek,hogy nem adhat ki ilyen információt,és akkor beégek előtte.
Bármit megtennék,hogy megtaláljam őket,és hogy újra láthassam őket,ezért bármi segítő tippet,választ nagyon megköszönnék. Esetleg,ha valakivel történt hasonló,és sikerült neki megtalálnia akit keresett,az nyugodtan írjon nekem privátot,hogy hogyan találta meg.
Köszönöm szépen válaszod!
Igen,ez lett volna a legegyszerűbb,de sajnos nem volt alkalmam a nevüket megkérdezni.Egyszer megszólított a két fiú,akkor kellett volna megkérdeznem a nevüket,de sajnos nem tettem,amit bánok is nagyon,de hát persze utólag okosabb az ember.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!