Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvelhetem úgy hogy még életemben nem találkoztam vele?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel elég sokat beszélek, és úgy érzem nagyon kedvelem, de még életemben nem láttam. Szóval a személyiségét kedvelem, a vicceit, meg úgy általában őt.. :) Tervben van tali, de vajon tetszhet így valaki?
Lenne még pár kérdésem, aki nagyon ráér az írna privit?
Előre is köszi a válaszokat!
16/L :)
2016. aug. 13. 18:38
1/3 anonim válasza:
Persze, hogy kedvelheted így is. Az én barátnőm 400 km-re lakik tőlem, és bő 8 hónapja ismerjük már egymást. Az első perctől kezdve nagyon jól megvagyunk, és a találkozás után csak még jobb lett minden. Nyugodtan írhatsz, és szívesen mesélek többet is, ha gondolod. :)
2/3 anonim válasza:
Ugyan ebben a helyzetben vagyok! :)
Ha van kedved beszélhetünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!