Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok hosszabb-kifejtősebb első csók sztorikat írni?
Leges legelső: Volt barátommal baráti összejövetelen voltunk, ott új voltam, akkor ismertem meg, piálós, ittalvós dolog volt, egész éjszaka összebújva voltunk, körülöttünk mindenki aludt, mi puszilgattuk egymást, már úgy voltam vele, hogy na most akkor alszom, erre betolakodott a nyelvével a számba. Lesokkolódtam, semmit nem csináltam, vicces, aztán egy ideig csinálta mire észbe kaptam, és kicsit erősen viszonoztam :D
A jelenlegi barátommal az első: Sírva mentem hozzá, mert szar kedvem volt, meg minden. Már egy ideje ismertük egymást, barátok voltunk. Vígasztalgatott, aztán megnéztünk egy filmet, közben egymáshoz bújtunk. Miután vége lett a filmnek is így maradtunk, én pofáztam, be nem állt a szám, ő a nyakam és az arcom puszilgatta. Egy jópár perc múlva végre befogtam, felé fordultam, aztán megcsókolt, és még egy jó ideig csókolóztunk, aztán kézen fogva elkísért egy darabon :) (mindkettőnél 16voltam, a Fiúk 18-19évesek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!