Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még nem csókolóztam? 15 / L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem csókolóztam? 15 / L

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és még soha nem csókolóztam, illetve semmilyen párkapcsolatom nem volt, még óvodában se, semmilyen jellegű. Még csak 15 vagyok és van még időm bőven.. igen, lehet klisé, de minden egyes barátom/ismerősöm csókolózott már. Nálam fiatalabbak kézen fogva járkálnak előttem és olyankor mindig rosszul érzem magam. Volt pár srác, aki próbált megismerni de nem akartam tőlük semmit. Nem szeretnék olyannal összejönni, akit nem kedvelek, csak azért, hogy legyen valakim. Legjobb barátnőm már 10 sráccal is csókolózott és velem egy idős. Kicsit félek is tőle, múltkor egy buliban próbált egy fiú megcsókolni de én nem akartam, szóval leállítottam. Annyira szeretnék már végre. De nem akarom bármilyen jött-menttel. AZ se érdekel, ha tényleg egy buliban történik egy nem is ismeretlen, de nem túl ismert sráccal, csak szimpatikus legyen és ne egy gyökér :) de olyanokat nem találtam még, és nem is mernék kezdeményezni. Ráadásul rajtam van az a szorongás is, hogy már mindenki várja hogy legyen barátom, anyukám is sűrűn megkérdezi, hogy van e valakim, és nekem mindig "nem" a válaszom. De nem szeretek erről beszélni a szüleimmel. Zavarba jövök. Nővérem már általánosban fiúzott, ezért szokatlan nekik hogy én későn kezdem. Legjobb fiúbarátom, aki tipikusan az a fiú, akiről azt hinnéd 20 évesen fog először csókolózni, pont ma csókolózott, ráadásul a csaj kezdeményezett. Féltékeny voltam, hogy már ő is túl van rajta. Gondoltam rá, hogy nem soká megyek fesztiválozni, ott ismerkedek, de rajtam lesz az a nyomás, hogy ott van a legjobb barátnőm, aki mint már említettem több srácon is túl van, és minden srác érdeklődik iránta és tud velük beszélgetni, amíg én nem igazán. Egyszerűen csak nagyon unom ezt az állapotot. Szeretnék már barátot, vagy legalább csak csókolózni valakivel. (nem kérek ismerkedős üzeneteket, köszi :D) Mit ajánlatok, mit kéne tennem? Nem a tömeg után megyek, legalább is nem az a célom ha úgy jött le. Szimplán csak szeretnék ennyivel előrébb lenni már :)

2016. júl. 15. 01:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem még nem csókolóztál, de ezt neked jobban kéne tudnod...
2016. júl. 15. 01:47
 2/11 anonim ***** válasza:
23%
Na ezt jól megmagyaráztad. Miért kell minden félét kitalálni??? ..FAKE amúgy szerintem neked midegy kivel csókolózol.
2016. júl. 15. 01:48
 3/11 A kérdező kommentje:
nem értem mire gondolsz, második
2016. júl. 15. 01:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az tök jó, hogy nem akarsz valait csak azért, hogy legyen :D

Szerintem legyél nyíltabb, ne lökd el az embereket. Ha úgy nem is jön be a srác, attól még lehet elszalaszjtottál egy barátságot :/ Vagy csak rosszul ítélted meg őket. A volt barátommal is úgy voltam, hogy nem akartam tőle még nagyon barátságot se, a legjobb barátnőm unszolt, és végül összejöttünk (az más kérdés hogy nem volt hosszú életű kapcsolat :D).

Ne erőltesd, csak érezd jól magad. Amúgy meg nem maradtál ki semmiből. Sokan nem is emlékeznek az első csókukra. Nekem például borzalmas volt xD

Ezzel persze nem azt mondom, hogy kapj le egy random embert az utcán :D

Szóval. Ne görcsölj. Látod, a legjobb barátodnál is, ha a csaj nem kezdeményez (ami amúgy szerintem sima szájrapuszi volt), akkor ő is ugyanígy van. Csak szerencséje volt :)

Érzed jól magad a fesztiválon (amúgy, hova mész? *csak kíváncsiságból* :)), és ne a pasik száját nézegesd, hogy melyiket kapd le. Ha lesz valaki szimpi, akkor megtörténik, ha nem, akkor meg nem.

Ééés, ha már fesztiválcsók! Ha megfogadsz egy tanácsot, próbálj idősebbel összemelegedni (jó, azért annyira ne legyen idős, 18 szerintem sok már :D), mert akkor nem csak egy sima szájpuszi lesz, hanem az első csókot tényleg csók lesz ;) Aztán, ha gyorsan tanulsz mindenki majd veled akar smárolni, mert te leszel a csókkirálynő ;D

Nagyon álmos vagyok, de azért remélem nem írtam hülyeségeket :D Majd ha felkeltem, korrigálom, ha olyat mondtam :"D

De előre is sok sikert ^^

16/l

2016. júl. 15. 02:06
 5/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi, jól esett amit írtál :D

-A barátomnál nem csak szájrapuszi volt, percekig tartott többször is

-Campusra megyek :)

-én is az idősebbekre gondoltam :D ☺

jöhetnek még személyes tapasztalatok és tanácsok :)

2016. júl. 15. 02:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok:

Örülök, hogy segíthettem :D

Hát, ezek szerint akkor rosszul tippeltem, De annak is örülök hogy egyre gondoltunk ;)

Még annyit elmondanék, hogy attól még hogy első, ne legyél "bot", tehát te is csinálj valamit. Remélem érted, mire gondolok :) Persze ésszerű kereteken belül, a szüzesség majd egy következő lépcső :D

Jó szórakozást a Campuson :)

2016. júl. 15. 02:28
 7/11 A kérdező kommentje:

a szüzességem elvesztésére nem hajtok még :D

köszönöm szépen :)

2016. júl. 15. 02:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mintha az én történetemet olvastam volna.Énis 15 vagyok,2héttel ezelőtt volt az első csókom egy buliban.Én sajnos ittam előtte,túl jól éreztem magam odamentem egy sráchoz hogy tud-e adni vizet,félrementünk és én csókoltam meg ő benne volt leültünk beleültem az ölébe és úgy csókolóztunk.Nagyon jó volt először érzékien aztán egyre hevesebb közben markolászta a fenekem,és kiszívta a nyakam azt mondjuk később megbántam.De tényleg kicsit idősebbel kezdj 17-18körül nagyon jó élmény volt viszont buliban történt szóval nagy folytatást ne várj ha te is ott szeretnéd.Nekem sem volt egyszer beszéltünk utána üzenetben és többször nem.Ezt az egyet bánom hogy csak úgy egy idegennel volt,őszintén énis legfőképp azért csináltam mert utáltam hogy emiatt "kilógok" a sorból
2016. júl. 15. 10:32
 9/11 anonim válasza:

Én is hasonló kéttségbeesett "kérdéseket" irtam ki mostanaban... Es az a baj h tudom, nincs olyan valasz ami segitene a helyzeten. Egy evvel kisebb vagyok, de nekem is pont ugyan ez van, a baratnom sokkal nyiltabb meg kozlekenyebb, es ot veszik eszre eloszor. En is sok ilyen filmet/konyvet/valos helyzetet lattam es tenyleg nagyon vagyok mar rá. De ezt jobb ha nem sieti el az ember. Lehet h gyorsan akarsz egy "elsőt" es olyan rossz elmenyed lesz h egy eletre elmegy tole a kedved. Mindenki azzal jon h sokkal jobb ha idosebb vagy az elso csoknal mert nagyon jo elmeny lesz. Unom mar a helyzetet de csak várni lehet, sajnos!

14/L

2016. júl. 15. 13:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Nyugi,15 évesen volt nekem az első csókom,addig semmi,így jött össze:) Csak éld az életed,ne várd görcsösen,hogy mikor lesz valaki:)

13 nap híjján 16/F

2016. júl. 15. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!