Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem csókolóztam? 15 / L
Az tök jó, hogy nem akarsz valait csak azért, hogy legyen :D
Szerintem legyél nyíltabb, ne lökd el az embereket. Ha úgy nem is jön be a srác, attól még lehet elszalaszjtottál egy barátságot :/ Vagy csak rosszul ítélted meg őket. A volt barátommal is úgy voltam, hogy nem akartam tőle még nagyon barátságot se, a legjobb barátnőm unszolt, és végül összejöttünk (az más kérdés hogy nem volt hosszú életű kapcsolat :D).
Ne erőltesd, csak érezd jól magad. Amúgy meg nem maradtál ki semmiből. Sokan nem is emlékeznek az első csókukra. Nekem például borzalmas volt xD
Ezzel persze nem azt mondom, hogy kapj le egy random embert az utcán :D
Szóval. Ne görcsölj. Látod, a legjobb barátodnál is, ha a csaj nem kezdeményez (ami amúgy szerintem sima szájrapuszi volt), akkor ő is ugyanígy van. Csak szerencséje volt :)
Érzed jól magad a fesztiválon (amúgy, hova mész? *csak kíváncsiságból* :)), és ne a pasik száját nézegesd, hogy melyiket kapd le. Ha lesz valaki szimpi, akkor megtörténik, ha nem, akkor meg nem.
Ééés, ha már fesztiválcsók! Ha megfogadsz egy tanácsot, próbálj idősebbel összemelegedni (jó, azért annyira ne legyen idős, 18 szerintem sok már :D), mert akkor nem csak egy sima szájpuszi lesz, hanem az első csókot tényleg csók lesz ;) Aztán, ha gyorsan tanulsz mindenki majd veled akar smárolni, mert te leszel a csókkirálynő ;D
Nagyon álmos vagyok, de azért remélem nem írtam hülyeségeket :D Majd ha felkeltem, korrigálom, ha olyat mondtam :"D
De előre is sok sikert ^^
16/l
Nagyon köszi, jól esett amit írtál :D
-A barátomnál nem csak szájrapuszi volt, percekig tartott többször is
-Campusra megyek :)
-én is az idősebbekre gondoltam :D ☺
jöhetnek még személyes tapasztalatok és tanácsok :)
3. vagyok:
Örülök, hogy segíthettem :D
Hát, ezek szerint akkor rosszul tippeltem, De annak is örülök hogy egyre gondoltunk ;)
Még annyit elmondanék, hogy attól még hogy első, ne legyél "bot", tehát te is csinálj valamit. Remélem érted, mire gondolok :) Persze ésszerű kereteken belül, a szüzesség majd egy következő lépcső :D
Jó szórakozást a Campuson :)
a szüzességem elvesztésére nem hajtok még :D
köszönöm szépen :)
Én is hasonló kéttségbeesett "kérdéseket" irtam ki mostanaban... Es az a baj h tudom, nincs olyan valasz ami segitene a helyzeten. Egy evvel kisebb vagyok, de nekem is pont ugyan ez van, a baratnom sokkal nyiltabb meg kozlekenyebb, es ot veszik eszre eloszor. En is sok ilyen filmet/konyvet/valos helyzetet lattam es tenyleg nagyon vagyok mar rá. De ezt jobb ha nem sieti el az ember. Lehet h gyorsan akarsz egy "elsőt" es olyan rossz elmenyed lesz h egy eletre elmegy tole a kedved. Mindenki azzal jon h sokkal jobb ha idosebb vagy az elso csoknal mert nagyon jo elmeny lesz. Unom mar a helyzetet de csak várni lehet, sajnos!
14/L
Nyugi,15 évesen volt nekem az első csókom,addig semmi,így jött össze:) Csak éld az életed,ne várd görcsösen,hogy mikor lesz valaki:)
13 nap híjján 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!