Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek az első csóktól! Hogy is kell azt csinálni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Holnapután találkozok egy lánnyal akivel nagyon szeretjük egymást és akkor fogom megkérdezni hogy lesz-e a barátnőm és nagy valószínűséggel igent mond és utána szeretném megcsókolni. Én 15 éves vagyok ő 14. Egyikünk se csókolózott még soha és fogalmam sincs hogy kell és nagyon parázok tőle de közben nagyon vágyok is rá. Ebben szeretném segítségeteket kérni hogy hogy is csináljam? Számmal nyelvemmel mit kell csinálni?2016. júl. 15. 00:36
1/7 anonim válasza:
Erre nemtudsz felkeszulni. Csak add at magad neki.... Viszont par tanacs: ne nagyon mozgasd a nyelved inkabb lazan kellemesen lassan. A szemed csukd be. Ne ossze vissza mozgazsd inkabb az o nyelve korul. Jah es sok sikert!
2/7 anonim válasza:
1: Ja es nemi nyelvezes utan csinald ezt [link]
3/7 Duenna válasza:
Kezdésnek a szájra adott sima puszi is megteszi. Minél több ilyen puszi van, annál jobban belejöttök mind a ketten. Nem kell azonnal profi módon csinálni, mivel ezt nem is tudod, tehát épp akkor fogod elrontani, ha erőlködsz. Mindent csak természetesen. A többi magától jön. :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem is inkább fokozatosan haladjatok. Előszőr csak szájrapuszikat. Aztán utána már rá fogtok érezni, teljesen természetesen, ösztönösen fog jönni mindkettőtöknek :)
5/7 anonim válasza:
Tessék: [link]
Ebben a videóban bemutatják... még ha nem is szereted a középsulit akkor is nézd meg. Lehet hogy segíthet valamiben
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Először ne nyelvezz. Nézz a szemébe majd a szájára, utánna újra a szemébe(hogy vegye a jelet). Ha látod hogy nem zavarja csak csukd be a szemed, hajolj oda és LASSAN puszildd meg a száját. Ha esetleg többet szeretne akkor puszild meg külön az alsó ajkát majd a felsőt és ha szeretné nyelvezhettek. De ne ess túlzásba ha a lány nem nagyon bevállalós. Nekem az 1. Barátommal megvolt az első csók is én is gyakori kérdéseken néztem hogy kell de nem volt valami hűha mert ő is egyböl nyelvezett. A 2. barátommal már sokkal jobb volt mert ő nem eröltette és már több mint egy éve együtt vagyunk:) sok sikert és nyugi :3 :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!