Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Vonzobbnak talaljatok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Vonzobbnak talaljatok a konzervativabb lanyokat?

Figyelt kérdés
Akik nem isszak le magukat minden hetvegen ugy, hogy talicskaval kelljen hazatolni, nem drogoznak, nem pothajjal meg crop toppban feszitenek mindenhol? Vagy ma mar a ti szemetekben is ciki, ha egy lany tud peldaul fozni es erdekli is valami a vasarlason kivul (konyvek,politika stb.)?
2016. aug. 11. 14:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha tud nokedlit szaggatni nekem mindegy. :D Viccet félretéve aki tud főzni stb az sokkal szimpatikusabb, mint egy drogos. Drogozni bárki tud, főzni nem. (Kivéve a Lecsó filmben)
2016. aug. 11. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez olyan butaság. Minden fiatal a saját korosztályát szidja és "tipikus fiatalnak" állítja be a drogos, dohányzó kortársait. Ez nem így van. Ennyire nem változott meg az értékrend szerintem, tehát ahogy lennie kell, értékesebb, ha nem csak a hétvégi buli érdekel, hanem van egyéniséged és érdeklődési köröd.
2016. aug. 11. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem ettől lesz valaki vonzóbb számomra, vagy kevésbé vonzóbb. Voltam együtt drogossal is, és voltam együtt "konzervatívabbal" is.
2016. aug. 11. 15:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Na jon a sok nokedlis...:D Tudok amugy, multkor muszajbol megtanultam. :) Egyebkent azt mond mar meg, a ferfiaknak miert a fozesrol egybol ez jut eszukbe? A vizvalaszto nokedli kerdes...:D
2016. aug. 11. 15:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz ez mindenkinek más fajta lányok tetszenek én igazából csak a drogosokat nem szeretem a többi jöhet ja és szerintem nagyon jó hogy értesz ilyen dolgokhoz ez mindenképpen előny
2016. aug. 11. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy jó nokedlivel bármire képes vagy.

Viccet félretéve, ez csak arra összpontosít hogy a konyhában otthonos lányokat szereti :)

Én nem hívnálak konzervatívnak (már a leírtak alapján).. Szimplán csak normális értékrenddel rendelkezel.. Szóval ha a kérdésed az, hogy vonzóbbak-e a normális értékrenddel rendelkező lányok. Akkor igen.. Kicsit túlzás amúgy ez a talicska, meg drog téma... 18 éves vagyok, dohányzom, alkalmanként alkoholt is fogyasztok, valamint sokszor beszélek/ismerkedek hasonló életmódot élő lányokkal. Mégse hiszem azt, hogy nem rendelkezünk normális értékrenddel.. Tehát ha neked ez a véleményed akkor külsőségeken alapulsz.. Bár való igaz, a drog már más tényező. De ettől függően, szerintem egy lány aki dohányzik, alkalmanként bulikba iszik, és életébe már párszor elszívott egy füves cigit, semmivel se lesz rosszabb mint te. Vagy hülyébb... Lényeg a lényeg, a leírtak alapján vonzónak találnálak, de ez nem azt jelenti hogy konzervatív vagy, és nem is azt, hogy egy kicsit nyitottabban élő lány-t elutasítanék miattad. Rosszra asszociálsz..

2016. aug. 11. 17:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten keresem az olyan lányokat, akiket érdekel a politika, de eddig sikertelenül. :)
2016. aug. 11. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Manapság ez a "menő" , de sok srácnál óriási + pont...ha egy fiu fiú és nem egy homokos páva akkor biztos hogy bejön neki ez mind...meg gondolj bele, a "tudok főzni" mondattal bármelyik épeszü fiut megkaphatod

😂😂😂

2016. aug. 11. 20:52
 9/9 anonim válasza:
Nem szoktam bulizni, inni, drogozni. Főzni nem tudok, mert sokáig a nagyim is velünk élt és mindig leszidta anyát, ha mondta, hogy segítsek neki pl takarítani, szóval mindenbe beleszólt, ezért nem tudok főzni, mert nem tudott anya megtanítani, amúgy is a nagyim mindig a konyhában volt. Most meg nincs ideje anyának rá(már nem a nagyimmal lakunk). A könyvek nem érdekelnek, a politika valamennyire érdekel, de nem annyira
2016. aug. 13. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!