Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Vonzobbnak talaljatok a konzervativabb lanyokat?
Mert egy jó nokedlivel bármire képes vagy.
Viccet félretéve, ez csak arra összpontosít hogy a konyhában otthonos lányokat szereti :)
Én nem hívnálak konzervatívnak (már a leírtak alapján).. Szimplán csak normális értékrenddel rendelkezel.. Szóval ha a kérdésed az, hogy vonzóbbak-e a normális értékrenddel rendelkező lányok. Akkor igen.. Kicsit túlzás amúgy ez a talicska, meg drog téma... 18 éves vagyok, dohányzom, alkalmanként alkoholt is fogyasztok, valamint sokszor beszélek/ismerkedek hasonló életmódot élő lányokkal. Mégse hiszem azt, hogy nem rendelkezünk normális értékrenddel.. Tehát ha neked ez a véleményed akkor külsőségeken alapulsz.. Bár való igaz, a drog már más tényező. De ettől függően, szerintem egy lány aki dohányzik, alkalmanként bulikba iszik, és életébe már párszor elszívott egy füves cigit, semmivel se lesz rosszabb mint te. Vagy hülyébb... Lényeg a lényeg, a leírtak alapján vonzónak találnálak, de ez nem azt jelenti hogy konzervatív vagy, és nem is azt, hogy egy kicsit nyitottabban élő lány-t elutasítanék miattad. Rosszra asszociálsz..
Manapság ez a "menő" , de sok srácnál óriási + pont...ha egy fiu fiú és nem egy homokos páva akkor biztos hogy bejön neki ez mind...meg gondolj bele, a "tudok főzni" mondattal bármelyik épeszü fiut megkaphatod
😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!